Σκάνδαλο στην αυλή του υποψηφίου προέδρου των ΗΠΑ

Εργάτες κλείνουν δύο λωρίδες, δήθεν για να κάνουν έργα... Δεν πρόκειται για τη σκηνή ταινίας, όπου οι κακοί προσπαθούν να ληστέψουν μία χρηματαποστολή, αλλά για τα αντίποινα που σκέφτηκε η συνεργάτιδα του κυβερνήτη του Νιου Τζέρσεϊ για να εκδικηθεί δήμαρχο που αποφάσισε να μην στηρίξει τον Κρις Κρίστι....

Στις ΗΠΑ όταν μαθεύτηκε το κατασκευασμένο μποτιλιάρισμα προκλήθηκε σάλος, με αποτέλεσμα ο κυβερνήτης του Νιου Τζέρσεϊ να απολύσει την Μπρίτζετ Αν Κέλι.
Μιλώντας σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια συνέντευξης
Τύπου, ο Κρίστι δήλωσε άγνοια για τις εντολές που φέρεται να έλαβαν δημοτικοί υπάλληλοι για να προκαλέσουν κυκλοφοριακή συμφόρηση σε δυο λωρίδες στη γέφυρα Τζορζτ Ουάσινγκτον που συνδέει το Μανχάταν της Νέας Υόρκης με το Φορτ Λι του Νιου Τζέρσεϊ. Σκοπός ήταν να εκτεθεί ο Δημοκρατικός δήμαρχος της πολιτείας, που δεν είχε υποστηρίξει τον Κρίστι.

Παρόλα αυτά, επέρριψε ευθύνες στην συνεργάτιδά του, Μπρίτζετ Αν Κέλι, η οποία αποκαλύφθηκε ότι αντάλλαξε γραπτά μηνύματα στον επικεφαλής της διαχείρισης της γέφυρας, στα οποία του ανέφερε συνθηματικά το επικείμενο κλείσιμο των δρόμων.

Ο Κρίστι, λοιπόν, στηρίχθηκε στις αποκαλύψεις αυτές και δήλωσε ότι νιώθει «ντροπή και εξευτελισμό» από τη συμπεριφορά κάποιων από τους ανθρώπους στην ομάδα του. Για το λόγο αυτό, μάλιστα, έδωσε εντολή για την απόλυση της Μπρίτζετ Αν Κέλι, ενώ τόνισε πως δεν είχε ιδέα για τα πλάνα της.

«Είμαι έκπληκτος από την ηλιθιότητα μερικών», συμπλήρωσε και πρόσθεσε ότι έχει πληγωθεί που κάποιος, τον οποίο εμπιστευόταν, τον πρόδωσε με αυτόν τον τρόπο.

Βέβαια, το πλήγμα για τον Κρίστι είναι εξαιρετικά σοβαρό, παρότι προς το παρόν δεν εμπλέκεται άμεσα στον υπόθεση, καθώς θεωρείτο ένα από τα «αστέρια» του Ρεπουμπλικανικού κόμματος με πολλές πιθανότητες να διεκδικήσει την προεδρία στις εκλογές του 2016. Τώρα, πολλοί προβλέπουν τη δύση της καριέρας του, εκτός αν κατορθώσει να απαλλαγεί πλήρως από τις κατηγορίες.
Keywords
Τυχαία Θέματα