ΣΚΑΝΔΑΛΟ FIFA : ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ 7 ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ...

Ενώπιών της Αμερικανικής δικαιοσύνης αναμένονται να οδηγηθούν οι κατηγορούμενοι για το σκάνδαλο της FIFA, εκτός από την ελβετική, καθώς οι πρώτες ζήτησαν, επισήμως, χθες της έκδοση επτά, εκ των υπόπτων για της εμπλοκή στα σκάνδαλα...

Οι ΗΠΑ αιτήθηκαν την έκδοση επτά κατηγορουμένων, προκειμένου να τους απαγγελθούν κατηγορίες από τα αμερικάνικα δικαστήρια και αναμένει την ανταπόκριση της Ελβετίας.
Όπως αναφέρει το BBC
το υπουργείο Δικαιοσύνης της Ελβετίας αναμένεται να ορίσει ημερομηνία για την ακρόαση του αμερικανικού αιτήματος και έπειτα, θα παραχωρηθεί ένα διάστημα 14 ημερών στους συνηγόρους υπεράσπισης για την απολογία τους. Ωστόσο, λόγω της δικαστικής διαδικασίας η οριστική απόφαση για την έκδοση των επτά κατηγορουμένων, αναμένεται στις αρχές Αυγούστου.
Υπενθυμίζεται ότι οι επτά συλληφθέντες είχαν πέσει στα χέρια της αστυνομίας, κατά τη διάρκεια της ετήσιας Γενική Συνέλευση της FIFA σε κεντρικό ξενοδοχείο της Ζυρίχης, μετά τις αποκαλύψεις για εμπλοκή σε απάτες και σκάνδαλα ξεπλύματος μαύρου χρήματος και αναμένεται να βρεθούν αντιμέτωποι με σοβαρές ποινές για διαφθορά.
Υπενθυμίζεται ότι επτά συλληφθέντες είχαν συλληφθεί στη διάρκεια επιχείρισης της ελβετικής αστυνομίας, στην ετήσια Γενική Συνέλευση της FIFA σε κεντρικό ξενοδοχείο της Ζυρίχης.
Keywords
Τυχαία Θέματα