Σε κελί 3x3 ο Ρέστης



Ο Βίκτωρας Ρέστης είναι ο τέταρτος τραπεζίτης που πέρασε την πύλη της φυλακής, μετά τον Γιώργο Κοσκωτά, τον Παύλο Ψωμιάδη και τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη για οικονομικά εγκλήματα...

Ο Βίκτωρας Ρέστης διάβηκε το κατώφλι της φυλακής το πρωί της περασμένης Δευτέρας, αφού είχε περάσει αρκετές ημέρες κρατούμενος στον 13ο όροφο της ΓΑΔΑ
εν αναμονή της απολογίας του.
Ο εφοπλιστής και πρώην τραπεζίτης μόλις πέρασε την πόρτα οδηγήθηκε στο σημείο της «φωτογράφησης». Εκεί, τον φωτογράφισαν για το αρχείο της φυλακής, του μέτρησαν και του κατέγραψαν το ύψος, ετοίμασαν την καρτέλα και τον έστειλαν στην «γκαρνταρόμπα».
Κατά πληροφορίες, ο Ρέστης οδηγήθηκε για λίγο (μέχρι να βρεθεί ο χώρος διαμονής του) στο γραφείο της διευθύντριας των φυλακών, με την οποία είχε ολιγόλεπτη συζήτηση. Μετά το πρώτο σοκ, ο εφοπλιστής, που έδειχνε να μην έχει καταλάβει τι συμβαίνει, οδηγήθηκε στην έκτη πτέρυγα (που εθιμοτυπικά αποκαλείται VIP) και του υποδείχθηκε να καταλύσει στο κελί που κρατείται ο συγκατηγορούμενος του Άκη Τσοχατζόπουλου, πρώην «άρχων της Πιερίας» Γιώργος Σαχπατζίδης, μαζί με ακόμη έναν κρατούμενο. Στο ακριβώς διπλανό κελί κρατείται ο πρώην υπερυπουργός του ΠΑΣΟΚ.
Ο Ρέστης κάθισε για πολλή ώρα στην πλαστική πολυθρόνα που του δόθηκε. Το δωμάτιο έχει διαστάσεις 3x3, έχει δύο κουκέτες και μια κοινή τούρκικη τουαλέτα, που χωρίζεται από τον υπόλοιπο χώρο με μια πλαστική «κουρτίνα λουτρού».
Πηγή: Εφ. Espresso
Keywords
Τυχαία Θέματα