ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Πέντε άτομα συνελήφθησαν για τα επεισόδια που σημειώθηκαν χθες το βράδυ έξω από τις εγκαταστάσεις του παλιού εργοστασίου της «Πειραϊκής- Πατραϊκής» στην Πάτρα, ενώ αναζητούνται και άλλα πρόσωπα που συμμετείχαν στις συμπλοκές. Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά τη διάρκεια των...
επεισοδίων τραυματίστηκαν οκτώ αστυνομικοί, οι οποίοι διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ προκλήθηκαν ζημιές σε ένα υπηρεσιακό λεωφορείο μεταφοράς προσωπικού, καθώς και σε ένα περιπολικό και δύο μοτοσικλέτες.

Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία «στα
επεισόδια συμμετείχαν περίπου 350 άτομα, κυρίως μέλη της Χρυσής Αυγής».
Επίσης από τη χρήση χημικών που έκαναν οι αστυνομικές δυνάμεις κάτοικοι της περιοχής υποστήριξαν ότι αντιμετώπισαν αναπνευστικά προβλήματα.

Στο μεταξύ, ήρεμο είναι σήμερα το κλίμα στην περιοχή όπου έγιναν χθες τα επεισόδια, ενώ για τη 1.00 μετά το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί σύσκεψη στο δημαρχείο της Πάτρας, με τη συμμετοχή εκπροσώπων φορέων, προκειμένου να συζητηθούν λύσεις για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού θέματος. Επίσης, το απόγευμα πρόκειται να συνεδριάσει για το ίδιο ζήτημα, το δημοτικό συμβούλιο της Πάτρας.
Από την πλευρά της η Αστυνομία εξακολουθεί να βρίσκεται σε επιφυλακή για την αποτροπή τυχόν νέων επεισοδίων, ενώ ταυτόχρονα ενισχύονται οι δυνάμεις της.
Keywords
Τυχαία Θέματα