Σε δυναμικές κινητοποιήσεις προχωρούν οι ΕΑΣ

Συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά αλλά και τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς θα επιδιώξουν το επόμενο χρονικό διάστημα οι πρόεδροι των Συνεταιριστικών Οργανώσεων της χώρας. Η απόφαση αυτή πάρθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, κατά τη διάρκεια ευρείας σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΑΣ Βόλου, υπό τον πρόεδρο της, Νικήτα Πρίντζο, παρουσία άλλων 22 ΕΑΣ.....

Οι
πρόεδροι των Αγροτικών Συναιτερισμών κατήγγειλαν την πολιτική της κυβέρνησης, η οποία όπως επισήμαναν τους φτάνει κυριολεκτικά στον "πάτο", αλλά και διώξεις από μέρους της σε βάρος πρόεδρων αυτών αλλά και απλών αγροτών.

Μάλιστα απέναντι σε αυτή την πολιτική, σε περίπτωση που συνεχιστεί, έχουν σκοπό να απαντήσουν με παραιτήσεις Διοικήσεων, αλλά και με κάθοδό τους στην Αθήνα με σκοπό την κατάληψη του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Τέλος, αποφασίστηκε οι θέσεις και οι προτάσεις των Αγροτικών Συνεταιρισμών της χώρας, να καταγραφούν και να συνυπογραφούν απ΄ όλες της ΕΑΣ, ζητώντας από την κυβέρνηση τροποποίηση του Ν. 4015, αλλά και την παύση των διώξεων των προέδρων των Ενώσεων για οφειλές προς το δημόσιο.

Πηγή:e-volos
Keywords
Τυχαία Θέματα