ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ Ο ΚΟΤΖΙΑΣ...

Σε διεθνή πενταμερή υπουργική συνάντηση για θέματα ενεργειακής ασφάλειας θα συμμετέχει την επόμενη βδομάδα ο έλληνας υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς.Ο κ. Κοτζιάς μεταβαίνει τη Δευτέρα στη Βουδαπέστη, προκειμένου να συμμετάσχει στην...
Πενταμερή Υπουργική Συνάντηση Ελλάδας, Ουγγαρίας, Τουρκίας, Σερβίας και ΠΓΔΜ με αντικείμενο την ενεργειακή ασφάλεια στην Κεντρική και Νοτιανατολική Ευρώπη,
κατόπιν προσκλήσεως του ούγγρου υπουργού Εξωτερικών, Πέτερ Σιγιάρτο.

Τη Δευτέρα ο κ. Κοτζιάς θα έχει συνάντηση με τον εκπρόσωπο της ελληνικής εθνικής μειονότητας στο ουγγρικό Κοινοβούλιο Λαοκράτη Κοράνη, καθώς και με μέλη της ελληνικής ομογένειας της Ουγγαρίας.

Τη Τρίτη, ο υπουργός Εξωτερικών θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό της Ουγγαρίας Βίκτωρ Ορμπαν (Viktor Orbán) στο δε περιθώριο της Πενταμερούς Διάσκεψης, θα έχει κατ' ιδίαν συναντήσεις με τους υπουργούς Εξωτερικών της Σερβίας Ίβιτσας Ντάσιτς (Ivica Dačić) και της ΠΓΔΜ Νίκολα Ποπόφσκι (Nikola Poposki) καθώς και με τον υπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Τουρκίας Βολκάν Μποζκιρ (Volkan Bozkir).

Αμέσως μετά, ο κ. Κοτζιάς θα αναχωρήσει για τη Μόσχα, προκειμένου να συμμετάσχει στην επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, στη Ρωσία.
Keywords
Τυχαία Θέματα