Ρυθμίσεις κυκλοφορίας στην Αθηνών-Κορίνθου

Λόγω εκτέλεσης εργασιών αποχέτευσης, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα παρακάτω τμήματα της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου, περιοχής Δήμου Μεγαρέων, για το χρονικό διάστημα από 13-4-2013 έως και 28-6-2013, καθ' όλη τη διάρκεια του 24ώρου:...

Α) Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, στο τμήμα της από τη συμβολή με την ανώνυμο οδό που οδηγεί προς Βλυχάδα μέχρι τη συμβολή της με την παλαιά σιδηροδρομική γραμμή του Ο.Σ.Ε., ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο.
Β) Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων,
στο τμήμα της από τη συμβολή με την ανώνυμο οδό που οδηγεί προς το Ferry Boat για Φανερωμένη Σαλαμίνας μέχρι τη συμβολή της με την παλαιά σιδηροδρομική γραμμή του Ο.Σ.Ε., στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο.
Γ) Καθορισμός ανώτατου ορίου ταχύτητας σε τριάντα (30) χλμ./ ώρα στην περιοχή των έργων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Δ) Απαγόρευση του προσπεράσματος στην περιοχή των έργων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Κατά τη διάρκεια των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται στην κατεύθυνση προς Κόρινθο, στην περιοχή της Ν. Περάμου, ως εξής: δεξιά στροφή προς την ανώνυμο οδό που οδηγεί προς Βλυχάδα, αριστερή στροφή προς Νότιο Παράπλευρο του Αυτοκινητοδρόμου Αθηνών – Κορίνθου.
Μονοδρόμηση της ανωνύμου οδού που οδηγεί προς Βλυχάδα από την Π.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου προς και μέχρι τον Νότιο Παράπλευρο του Αυτοκινητοδρόμου Αθηνών – Κορίνθου.
Από την Τροχαία παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των έργων και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.
Keywords
Τυχαία Θέματα