ΨΥΧΙΚΑ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗ ΧΙΛΑΡΥ...

Λίγες ώρες από την επίθεση με... παπούτσι στην πρώην υπουργό Εξωτερικών, Χίλαρι Κλίντον, κατά τη διάρκεια ομιλίας της, δημοσιεύθηκε η ταυτότητα της γυναίκας...

που αποφάσισε να... εκφράσει τη δυσαρέσκειά της κατ'αυτόν τον τρόπο στο πρόσωπο της πιθανής υποψηφίας προέδρου των ΗΠΑ.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του αμερικανικού Τύπου, η Άλιστον Έρνστ είναι ψυχικά διαταραγμένη και έχει εμμονή με τον μακελάρη του Κολοράντο, Τζέιμς Χολμς, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία 12 ανθρώπων και τον τραυματισμό ακόμα 70 σε κινηματογράφο
όπου προβαλλόταν η ταινία «Batman».

Η 36χρονη γυναίκα, μάλιστα, με καταγωγή από την Αριζόνα κατέθεσε πως ο κοκκινομάλλης Χολμς «έχει εισβάλλει στο μυαλό της».

Μάλιστα, αποκαλύφθηκε ότι πρόκειται για την ίδια γυναίκα, η οποία είχε μεταφερθεί εκτός δικαστικής αίθουσας κατά τη διάρκεια της ακρόασης του 26χρονου Χολμς, επειδή ξέσπασε σε φωνές, υποστηρίζοντας ότι έχει στοιχεία που θα απαλλάξουν το δράστη.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η γυναίκα μετά την... εκτόξευση παπουτσιού και όταν συνελήφθη από την αστυνομία ήταν εμφανώς ταραγμένη, αλλά έδειχνε να συνειδητοποιεί την πράξη της.

«Ο Χολμς μπαίνει στο κεφάλι μου σαν τον Ντένις Κουέιντ στο ‘Innerspace’ και ζουμάρει στην καρδιά μου και παίζει με αυτή και με αναγκάζει να τον αγαπώ. Ζητώ περιοριστικά μέτρα ώστε να σταματήσει ο Χολμς να εισβάλει στο μυαλό μου και να με ωθεί να έχω εμμονή μαζί του σε καθημερινή βάση», αναφέρει στην κατάθεσή της η Έρνστ.

Παρόλα αυτά, η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ, απέδειξε ότι έχει καλά αντανακλαστικά, καθώς παρότι τρομαγμένη κατάφερε να αποφύγει το παπούτσι, κάνοντας εντυπωσιακό... σλάλομ, ενώ απάντησε με χιούμορ: «Κάποιος μου πετάει αντικείμενα; Είμαστε στο Τσίρκο του Ήλιου; Ω Θεέ μου, δεν ήξεα πως ήταν τόσο ανταγωνιστικό το αντικείμενο... Ευτυχώς δεν έπαιζε σόφτμπολ (ενν. η κυρία που το πέταξε), όπως έκανα εγώ»!
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα