Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού

Η κακοκαιρία στην ανατολική και τη νότια Ελλάδα θα συνεχιστεί και οι βοριάδες θα ενισχυθούν στο Αιγαίο, όπου θα φθάσουν τα 9 μποφόρ. Σε αρκετές περιοχές, συμπεριλαμβανομένης της Αττικής, οι βροχές και τα χιόνια θα χαρακτηρίζουν μια πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού....

Αττική: Νεφώσεις με βροχές ή χιονόνερο κυρίως στα ανατολικά και βόρεια. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά
και τα βόρεια προάστια.Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες, βορειοανατολικές διευθύνσεις, εντάσεως 5 με 7 μποφόρ και πιθανώς στα ανατολικά 8. Η θερμοκρασία στα ανατολικά και βόρεια από 0 έως 5 βαθμούς και στα υπόλοιπα από 2 έως 8 βαθμούς.
Θεσσαλονίκη:Λίγες τοπικές νεφώσεις κυρίως στα ανατολικά.Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4- 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 7 βαθμούς.
Μακεδονία, Θράκη:Λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια στην Μακεδονία, τοπικές νεφώσεις στη Θράκη. Πιθανότητα για ασθενή χιονόπτωση στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι 3-5 μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά μέχρι 6.Η θερμοκρασία από -9 έως 7 βαθμούς, ενώ στη Θράκη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος:Λίγες νεφώσεις, οι οποίες στα νότια θα είναι αυξημένες. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι, βορειοανατολικοί εντάσεως 3-5 μποφόρ και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 10 βαθμούς, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος:Στην ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια καιρός με νεφώσεις, τοπικές βροχές ή χιονόνερο στα πεδινά και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά. Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος.Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι, βορειοανατολικοί εντάσεως 4-6 μποφόρ και στα ανατολικά 7-8 τοπικά. Η θερμοκρασία έως 9 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη Θεσσαλία θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.
Κυκλάδες, Κρήτη:Νεφώσεις με παροδικές βροχές και στις ορεινότερες περιοχές των Κυκλάδων χιονόνερο. Νεφώσεις με βροχές και χιόνια στα ορεινά της Κρήτης. Πιθανότητα και τοπικών καταιγίδων.Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι, βορειοδυτικοί 5-7 μποφόρ και βαθμιαία τοπικά 8. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5-11 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα:Νεφώσεις, τοπικά αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές και παροδικές χιονοπτώσεις στα βόρεια ορεινά. Παροδικές νεφώσεις το πρωί με τοπικές βροχές στα Δωδεκάνησα και πιθανώς πρόσκαιρες καταιγίδες.Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι, εντάσεως 5-7 μποφόρ και τοπικά 8. Η θερμοκρασία από 6 έως 11 βαθμούς.
Keywords
Τυχαία Θέματα