Προπηλάκισαν τον Άδωνι Γεωργιάδη στο «Αττικό»

Ένταση επικράτησε το πρωί στο Αττικό Νοσοκομείο, κατά την άφιξη του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη...

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν στο newsbeast, όταν έφτασε ο υπουργός υπήρξε ένταση με τα ΜΑΤ και τους συγκεντρωμένους, ενώ εκτοξεύτηκαν νερά και καφέδες τα οποία έφτασαν στον κ. Γεωργιάδη.
Στη συνέχεια ο υπουργός μπήκε στο νοσοκομείο από την πλαϊνή είσοδο και οδηγήθηκε στο αμφιθέατρο όπου θα συναντούσε μόνο τα υψηλόβαθμα στελέχη του νοσοκομείου.
Μέσα στο χώρο του νοσοκομείου μπήκαν και ΜΑΤ τα οποία παρατάχθηκαν μπροστά στις κλειστές πόρτες του αμφιθεάτρου, όπου υπήρξε νέα ένταση.
Σημειώνεται ότι είχε προηγηθεί ανακοίνωση εργαζομένων του νοσοκομείου, στην οποία ανέφεραν ότι ο υπουργός «είναι ανεπιθύμητος».
Χαρακτηριστικό είναι ότι σύμφωνα με το ΑΠΕ, συνεργάτες του αναφέρουν, ότι ο 'Άδωνις Γεωργιάδης επέστρεψε στο υπουργείο «με ερυθρότητα και εμφανή σημάδια χτυπημάτων στον λαιμό».
Νωρίτερα το πρωί, ο κ.Γεωργιάδης, είχε επισκεφθεί αιφνιδιαστικά του Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου αφού περιηγήθηκε στους διαδρόμους και στους θαλάμους, ενημερώθηκε από εργαζόμενους και γιατρούς για την κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο.

Δείτε το βίντεο απο το newsbeast εδώ
Keywords
Τυχαία Θέματα