Πρόεδρος ΕΣΡ για MEGA: "Δεν μπορούσα να κάνω διαφορετικά"

Ενώ ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου ξεκινά κατεπείγουσα έρευνα για να διαπιστώσει αν η Χρυσή Αυγή έχει τα χαρακτηριστικά εγκληματικής οργάνωσης και μετά τις αποκαλύψεις που ήρθαν στο φως μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης καλεί σε απολογία το Μega επειδή «δεν προέβαλε προσηκόντως τις πολιτικές θέσεις της Χρυσής Αυγής»....

Ο πρόεδρος του ΕΣΡ,
Ιωάννης Λασκαρίδης, μιλώντας σήμερα στο ΒΗΜΑ FM διευκρίνησε πως δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά από τη στιγμή που ο ειδικός αναλυτής παρουσίασε τον πίνακα και υπήρχαν αποκλίσεις από το χρόνο που οφείλει να διαθέτει ο σταθμός στο συγκεκριμένο κόμμα και υπογράμμισε ότι ο ίδιος δεν μπορεί να αποφασίσει για το εάν έχει δίκαιο ή όχι ο σταθμός.

Σχετικά με την ημέρα παράδοσης της «κλήτευσης» στο Mega, ο πρόεδρος του ΕΣΡ εξήγησε ότι εκείνος είχε υπογράψει πολύ πιο πριν και δεν μπορούσε να γνωρίζει πότε θα σταλούν οι κλήσεις στους σταθμούς.

Στη συνεδρίαση του συμβουλίου θα αποφασιστεί αν η υπόθεση θα πάει στο αρχείο, όπως συμβαίνει και με πολλές άλλες μετά τις εξηγήσεις που δίνουν οι σταθμοί.
Keywords
Τυχαία Θέματα