Πούτιν: Υπέρμαχος του «Τάξις και ηθική»

Μπορεί να αποποιήθηκε το χαρακτηρισμό της υπερδύναμης για την πατρίδα του, ωστόσο, δεν δίστασε να κάνει λόγο για «ηθική ανωτερότητα» της Ρωσίας έναντι της Δύσης, ρίχνοντας μάλιστα... σπόντες στις ΗΠΑ , οι οποίες όπως και άλλες χώρες τολμούν να προωθούν σε επιτελικές θέσεις «τα άτομα που δεν έχουν φύλο» και τους άτεκνους....

Ο ισχυρός άντρας του Κρεμλίνου, Βλαντιμίρ Πούτιν, ξεσπάθωσε για μία ακόμη φορά, στο τηλεοπτικό, ετήσιο διάγγελμά του προς το ρωσικό έθνος υποστηρίζοντας ούτε λίγο ότι πολύ ότι, η χώρα του προωθεί
τις παραδοσιακές οικογενειακές αξίες σε αντίθεση με άλλες - εννοούσε και τη χώρα του Μπαράκ Ομπάμα- που αναδεικνύουν τους ομοφυλόφιλους και όσους δεν έχουν αποκτήσει απογόνους.

Πάντως, για τους Ρώσους πολιτικούς αναλυτές, η χθεσινή ομιλία του Βλαντιμίρ Πούτιν χαρακτηρίστηκε από μετριοπάθεια και χαμηλούς τόνους αφού , το μόνο που ήθελε, ο πρόεδρος ήταν να υπερασπιστεί τις συντηρητικές αξίες που προάγει η χώρα του.

Ο Πούτιν , αν και χώρισε την επι πολλά χρόνια σύζυγό του , Λουντμίλα και μητέρα των παιδιών του για τα τσακίρικα ... μάτια της καλλονής Αλίνα Καμπάεβα, πρώην πρωταθλήτριας της ρυθμικής γυμναστικής, - δεν θεωρεί τον εαυτό του εξαίρεση από την «ηθική» Ρωσία αφού , όπως είναι φυσικό, τα δικά του... καμώματα , δεν πιάνουν.

Θεωρώντας σκόπιμο να εκτοξεύει τα βέλη του στην αμερικανική κυβέρνηση που νομιμοποιεί τους γάμους των ατόμων του ιδίου φύλου ,διορίζει τους γκει σε ανώτατα αξιώματα, επιτρέπει τεχνικές αναπαραγωγικής διαδικασίας και δαπανά χρήματα στην έρευνα αμφιλεγόμενων μεθόδων για να αντιμετωπίσει την υπογονιμότητα, ο Πούτιν έδωσε για μία ακόμα φορά ρεσιτάλ αναπτερώνοντας το ηθικό των Ρώσων πολιτών.

Κυρίως όλων όσοι εργάζονται νυχθημερόν στο Σότσι για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στη χώρα τον Φεβρουάριο του 2014 προκειμένου να μπορεί ο Ρώσος πρόεδρος να επαίρεται ότι η χώρα του πραγματοποίησε τους καλύτερους και ασφαλέστερους Ολυμπιακούς Αγώνες στην ιστορία.
Keywords
Τυχαία Θέματα