Πάτρα: Επίθεση Παππά στον Δραγασάκη - ''Είναι πολιτικό περίττωμα''!

Με τις ομιλίες των βουλευτών της Χρυσής Αυγής Μιχάλη Αρβανίτη και Χ.Παππά έξω από τα γραφεία του κόμματος, ολοκληρώθηκε η ανοιοχτή συγκέντρωση στην Πάτρα... Η ανοιχτή συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής, που πραγματοποιήθηκε έξω από τα γραφεία του κόμματος στην οδό Γερμανού ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 22.00 το βράδυ της Κυριακής
(19-05-2013). Σε δηλώσεις του στο thebest.gr, πριν μιλήσει στην συγκέντρωση, o Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Χρήστος Πάππας έκανε σκληρή επίθεση στον Αντιπρόεδρο της Βουλής κ. Δραγασάκη με αφορμή το επεισόδιο της περασμένης Παρασκευής.
Τον αποκάλεσε «συμμορίτη» και «πολιτικό περίττωμα» και είπε ότι εντός της ημέρας θα σταλεί από τη Χρυσή Αυγή επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη. Επίσης χαρακτήρισε τη συμπεριφορά Δραγασάκη προκλητική καθώς κατά τη διάρκεια της επίμαχης συνεδρίασης αποκάλεσε την Χρυσή Αυγή συμμορία.
Γύρω από τα γραφεία βρίσκονταν ακροβολισμένες δυνάμεις των ΜΑΤ (Πλ. Ομονοίας – πκ. Αγ. Γεωργίου), ενώ περιμετρικά των γραφείων της «Χρυσής Αυγής» στην οδό Γερμανού (Ρούφου – Αγ. Δημητρίου- Λόντου – Γερμανού) περιφρουρούσαν μέλη του συνδέσμου.
Ένταση επικράτησε λίγο μετά τις 02.30 τα ξημερώματα όταν ομάδα περίπου 30-40 ατόμων που ανήκουν στον αντεξουσιαστικό χώρο ενημερώθηκε πως στο ξενοδοχείο Αστήρ έχουν καταλύσει δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. από την Αθήνα και προσπάθησαν να επιτεθούν.

Δείτε τα βίντεο εδώ και εδώ
Keywords
Τυχαία Θέματα