Παρέμβαση Ρουπακιώτη για τα επεισόδια στο «Χυτήριο»

Τα χθεσινά επεισόδια στο Θέατρο «Χυτήριο» και η ματαίωση της πρεμιέρας της παράστασης «Corpus Christi» προκάλεσαν την παρέμβαση του υπουργού Δικαιοσύνης Αντ. Ρουπακιώτη ο οποίος ζητεί να εξακριβωθεί εάν υπήρξαν παραλείψεις και ολιγωρία των αστυνομικών ή ακόμη και των εισαγγελικών αρχών.....
Ο κ. Ρουπακιώτης με επιστολή του προς τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Τέντε ζητεί να ενημερωθεί εάν ειδοποιήθηκε ο εισαγγελέας Υπηρεσίας και αν ναι, γιατί δεν παρενέβη.

Παράλληλα,
ο Υπουργός Δικαιοσύνης ζητεί από τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να αξιολογήσει εάν συντρέχει περίπτωση διάπραξης του αδικήματος της παράλειψης καθήκοντος εκ μέρους των αστυνομικών οργάνων, σε σχέση με την απελευθέρωση συγκεκριμένου άνδρα, την ώρα που αστυνομικές δυνάμεις τον προσήγαγαν σε υπηρεσιακό λεωφορείο, από βουλευτή της Χρυσής Αυγής. Σύμφωνα με τις εικόνες από τα χθεσινά επεισόδια, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς (σ.σ. σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος του από το Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας) φέρεται να παίρνει κυριολεκτικά μέσα από τα χέρια των αστυνομικών έναν άνδρα την ώρα που τον οδηγούσαν στην κλούβα.
zougla.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα