Παραδόθηκε στον εισαγγελέα Εφετών, ο καταζητούμενος επιχειρηματίας Α.Πάλλης

Την πόρτα του γραφείου του εισαγγελέα Εφετών Ισίδωρου Ντογιάκου πέρασε σήμερα το πρωί ο φυγόδικος επιχειρηματίας Αναστάσιος Πάλλης....

Εις βάρος του επιχειρηματία εκκρεμούν δύο εντάλματα σύλληψης. Το ένα αφορά στα επισφαλή δάνεια από την τράπεζα FBB συμφερόντων Ρέστη και το άλλο στα όπλα που βρέθηκαν στο μουσείο που διατηρεί. Ο κ. Πάλλης εντός της ημέρας αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της ειδικής ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση.

Ο φυγόδικος εφοπλιστής βρέθηκε στο προσκήνιο με
την υπόθεση των παράνομων χρηματοδοτήσεων της FBB, εμπλεκόμενος στη διακίνηση μαύρου χρήματος. Υπήρξε συνεργάτης του εφοπλιστή Βίκτωρα Ρέστη και εμφανίσθηκε ως μεγαλομέτοχος της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα».

Αρχικά ο επιχειρηματίας κατατάχθηκε ως επαγγελματίας 5ετούς θητείας στην Αεροπορία. Αργότερα έγινε «οικονομικός σύμβουλος» της Μονής Βατοπεδίου, όπου διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τον ηγούμενο Εφραίμ.

Στη συνέχεια εμφανίστηκε στην Κρήτη ως μέτοχος της αγγλικής εταιρείας «Loyalward», η οποία συνδέεται με την υπόθεση της Μονής Τοπλού και την απόπειρα παραχώρησης μοναστηριακής έκτασης 26.000 στρεμμάτων σε ιδιώτες.

Αργότερα, ξεκίνησε να έχει ναυτιλιακές δραστηριότητες και ενεπλάκη εκ νέου σε «ύποπτες» υποθέσεις. Έγινε στενός συνεργάτης του Βίκτωρα Ρέστη και βρέθηκε κατηγορούμενος για τη διακίνηση κεφαλαίων από παράνομες χρηματοδοτήσεις της FBB.
Keywords
Τυχαία Θέματα