ΟΥΤΕ Η ΝΟΔΕ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΩΝΕΨΕΙ ΟΤΙ Ο ΒΟΡΙΔΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ!


ΜΟΝΟ ΣΤΟ DIMOTIKOSAFARIΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ!Φοβερά πράγματα συμβαίνουν.Πριν λίγο η ΝΟΔΕ Μεσσηνίας έβγαλε δελτίο τύπου για την αυριανή επίσκεψη του Α.Σαμαρά στην Καλαμάτα με αφορμή την εγκαινίασητων θεμελίων για τη γέφυρα του Περιμετρικού δακτυλίου της Μεσσηνιακήςπρωτεύουσας και δεν αναφέρουν καθόλου για την παρουσία του υπουργού κ.Μάκη Βορίδη. Ούτε οι ίδιοι
δεν μπορούννα χωνέψουν ότι δίπλα από τον πρόεδρο τους το ότι θα είναι ο Μ.Βορίδης... Εξάλλου τα στελέχη της ΝΟΔΕΜεσσηνίας είναι εδώ και καιρό διασπασμένα και αυτό επιβεβαιώθηκε σήμερα με τηναναβολή της προγραμματισμένης για σήμερα διευρυμένης ΝΟΔΕ μιας που το 80% τωνμελών που τους τηλεφωνούσαν για να τους ενημερώσουντους έκλεινε τα τηλέφωνα. Υπό διάλυση ηΝέα Δημοκρατία του Σαμαρά και στην Μεσσηνία!

Ολόκληρο το δελτίο τύπου...
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ιστορικήείναι η αυριανή ημέρα για την πόλη της Καλαμάτας. Μπαίνουν τα θεμέλια για τηγέφυρα του Περιμετρικού δακτυλίου της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας.Έναέργο καθοριστικής σημασίας για την ανάπτυξη του τόπου μας, ένα έργο που οδηγείτην πόλη μας στο μέλλον… Σε αυτήν την ξεχωριστή ημέρα το παρών θα δώσειο Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ που με την παρουσίατου τονίζει και σφραγίζει τη χρησιμότητα της υλοποίησης του έργου αλλά δείχνεικαι το δρόμο για την έξοδο της χώρας από την καταστροφική διακυβέρνηση του κ.Παπανδρέου. Ανάπτυξη!Είμαστεστην τελική ευθεία για τη διενέργεια των εκλογών. Η ώρα να μιλήσει ο κυρίαρχοςλαός έχει σημάνει. Πιστεύουμε ότι με την έκφραση της λαϊκής ετυμηγορίας θαχαράξουμε μια νέα αρχή για τον τόπο.Πιστεύουμε ότι ο ελληνικόςλαός θα εκτιμήσει την υπεύθυνη στάση μας, θα επιλέξει τη σταθερότητα, τηνπαραμονή μας στην ευρωπαϊκή οικογένεια, θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης σε μιαισχυρή, αυτοδύναμη κυβέρνηση του ΑντώνηΣαμαρά, που θα αναλάβει το τιτάνιο έργο της ανάκαμψης και ανάπτυξης.Θα είμαστε αύριο εκεί για τηγέφυρα του Νέδοντα, θα είμαστε ΟΛΟΙ εκεί και στη γέφυρα που μας ενώνει με τομέλλον της Πατρίδας μας.

Για τη ΝΟ.Δ.Ε. Μεσσηνίας
ΓραφείοΤύπου
Keywords
Τυχαία Θέματα