Ορθοπεταλιές... γένους θηλυκού (φωτό)

Η πρώτη ποδηλατοδρομία μόνο για γυναίκες έγινε το πρωί στο κέντρο της Αθήνας. Η ποδηλατοδρομία ξεκινά στις 11:00 το πρωί από την Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων. Όπως λέει και το όνομα του event δεν πρόκειται για "αγώνα δρόμου" αλλά για μια χαλαρή βόλτα στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, μέσα στα σοκάκια της Ερμού, της Φιλλελήνων και της Αποστόλου Παύλου.
Στόχος σύμφωνα με το περιοδικό MBIKE που διοργανώνει την ποδηλατάδα «είναι να περάσει το μήνυμα πως το ποδήλατο
στην πόλη είναι τόσο φυσικό όσο η καθημερινότητα και τόσο διασκεδαστικό όσο μια βόλτα στο κέντρο. Τα ρούχα μας πρέπει να είναι απλώς... τα ρούχα μας! Δεν χρειάζεται να στερηθούμε τις φούστες ή τα φορέματα, τις γόβες ή τα αγαπημένα μας παπούτσια και φυσικά δεν χρειάζεται να... ιδρώνουμε και να ταλαιπωρούμαστε. Ποδήλατο χρησιμοποιούμε επειδή και όταν μας βολεύει - δηλαδή... πάντα!» - See more at: http://www.exedra.gr/ellada-m/item/2356-podilatodromia-apokleistika-gia-gynaikes#sthash.HMlzKrIn.dpufΗ ποδηλατοδρομία ξεκινά στις 11:00 το πρωί από την Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων. Όπως λέει και το όνομα του event δεν πρόκειται για "αγώνα δρόμου" αλλά για μια χαλαρή βόλτα στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, μέσα στα σοκάκια της Ερμού, της Φιλλελήνων και της Αποστόλου Παύλου.
Στόχος σύμφωνα με το περιοδικό MBIKE που διοργανώνει την ποδηλατάδα «είναι να περάσει το μήνυμα πως το ποδήλατο στην πόλη είναι τόσο φυσικό όσο η καθημερινότητα και τόσο διασκεδαστικό όσο μια βόλτα στο κέντρο. Τα ρούχα μας πρέπει να είναι απλώς... τα ρούχα μας! Δεν χρειάζεται να στερηθούμε τις φούστες ή τα φορέματα, τις γόβες ή τα αγαπημένα μας παπούτσια και φυσικά δεν χρειάζεται να... ιδρώνουμε και να ταλαιπωρούμαστε. Ποδήλατο χρησιμοποιούμε επειδή και όταν μας βολεύει - δηλαδή... πάντα!» - See more at: http://www.exedra.gr/ellada-m/item/2356-podilatodromia-apokleistika-gia-gynaikes#sthash.HMlzKrIn.dpufΗ ποδηλατοδρομία ξεκινά στις 11:00 το πρωί από την Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων. Όπως λέει και το όνομα του event δεν πρόκειται για "αγώνα δρόμου" αλλά για μια χαλαρή βόλτα στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, μέσα στα σοκάκια της Ερμού, της Φιλλελήνων και της Αποστόλου Παύλου.
Στόχος σύμφωνα με το περιοδικό MBIKE που διοργανώνει την ποδηλατάδα «είναι να περάσει το μήνυμα πως το ποδήλατο στην πόλη είναι τόσο φυσικό όσο η καθημερινότητα και τόσο διασκεδαστικό όσο μια βόλτα στο κέντρο. Τα ρούχα μας πρέπει να είναι απλώς... τα ρούχα μας! Δεν χρειάζεται να στερηθούμε τις φούστες ή τα φορέματα, τις γόβες ή τα αγαπημένα μας παπούτσια και φυσικά δεν χρειάζεται να... ιδρώνουμε και να ταλαιπωρούμαστε. - See more at: http://www.exedra.gr/ellada-m/item/2356-podilatodromia-apokleistika-gia-gynaikes#sthash.HMlzKrIn.dpufΗ ποδηλατοδρομία ξεκινά στις 11:00 το πρωί από την Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων. Όπως λέει και το όνομα του event δεν πρόκειται για "αγώνα δρόμου" αλλά για μια χαλαρή βόλτα στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, μέσα στα σοκάκια της Ερμού, της Φιλλελήνων και της Αποστόλου Παύλου.
Στόχος σύμφωνα με το περιοδικό MBIKE που διοργανώνει την ποδηλατάδα «είναι να περάσει το μήνυμα πως το ποδήλατο στην πόλη είναι τόσο φυσικό όσο η καθημερινότητα και τόσο διασκεδαστικό όσο μια βόλτα στο κέντρο. Τα ρούχα μας πρέπει να είναι απλώς... τα ρούχα μας! Δεν χρειάζεται να στερηθούμε τις φούστες ή τα φορέματα, τις γόβες ή τα αγαπημένα μας παπούτσια και φυσικά δεν χρειάζεται να... ιδρώνουμε και να ταλαιπωρούμαστε. - See more at: http://www.exedra.gr/ellada-m/item/2356-podilatodromia-apokleistika-gia-gynaikes#sthash.HMlzKrIn.dpufΤο πρώτο Athens Skirt Ride ξεκίνησε στις 11 το πρωί από την Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων...

Με τα φορέματά τους και με τις γόβες τους εκατοντάδες ποδηλάτισσες συμμετείχαν στην πρώτη αποκλειστικά γυναικεία ποδηλατάδα της πρωτεύουσας. Σχετικές φωτογραφίες:
Keywords
Τυχαία Θέματα