Οικιακή βοηθός κατηγορείται ότι «καθάρισε» 30.000 ευρώ από σπίτια όπου εργαζόταν

Τους ιδιοκτήτες των σπιτιών που καθάριζε, κοινώς τους εργοδότες της, φέρεται να έκλεβε μια 54χρονη γυναίκα στη Βέροια, η οποία κατηγορείται ότι αφαίρεσε συνολικά από αυτά, το ποσό των 30.000 ευρώ....
Προφανώς η 54χρονη είχε βρει έναν ευκολότερο τρόπο από το να πηδάει φράχτες, παράθυρα και να παραβιάζει πόρτες προκειμένου να κλέψει σπίτια.
Έτσι έμπαινε στα σπίτια ως... καθαρίστρια, με σκοπό δηλαδή να βοηθάει τους ιδιοκτήτες των σπιτιών στις καθημερινές τους δουλειές και σταδιακά και αφού κέρδιζε την εμπιστοσύνη τους και
μάθαινε και τα... κατατόπια, έφευγε... από την πίσω πόρτα, καθώς όπως την κατηγορούν έκλεβε κοσμήματα και χρήματα που φύλαγαν οι.... πρώην εργοδότες της στο σπίτι τους.
Συνολικά κατηγορείται ότι τα τελευταία χρόνια απέσπασε από τα σπίτια που δούλευε χρήματα και κοσμήματα συνολικής αξίας 30.000 ευρώ.
Ωστόσο η 54χρονη εξακολουθεί να κυκλοφορεί ελεύθερη, καθώς αν και η δικογραφία έχει σχηματισθεί και έχει σταλεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας, δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης των ορίων του αυτοφώρου.
Keywords
Τυχαία Θέματα