Οι εξελίξεις στην υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου

Αλλάζουν τα δεδομένα στην υπόθεση της απαγωγής του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου, ε τα αδιαμφισβήτητα ντοκουμέντα που κατέγραψε η κάμερα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ»....

Η υπόθεση της απαγωγής ξαναγύρισε στην Ανακρίτρια για συμπληρωματική έρευνα, με βάση τα νέα συγκλονιστικά στοιχεία που αποκαλύφθηκαν και δείχνουν πως ο Μάριος Παπαγεωργίου δεν βρίσκεται στη ζωή. Νομικοί επισημαίνουν ότι τα καινούργια δεδομένα είναι ικανά να ανατρέψουν το κατηγορητήριο και τα πρόσωπα που εμπλέκονται να βρεθούν αντιμέτωπα με τη βαριά κατηγορία της ανθρωποκτονίας. Το επόμενο βήμα είναι να οριστεί από τη Δικαιοσύνη εμπειρογνώμονας που θα ελέγξει τα καινούργια στοιχεία που εντοπίστηκαν στο αυτοκίνητο του άτυχου Μάριου. Η όποια νέα έρευνα θα πραγματοποιηθεί παρουσία του γενετιστή - τεχνικού συμβούλου της οικογένειας κ. Φιτσιάλου.

Η επιστολή της ΕΛ.ΑΣ
Η έρευνα της εκπομπής και του γενετιστή Γιώργου Φιτσιάλου συγκλόνισε την κοινή γνώμη και την ίδια ώρα ανάγκασε την ΕΛ.ΑΣ να εκδώσει μια …βιαστική ανακοίνωση με μοναδικό σκοπό να ισορροπήσει το αρνητικό κλίμα.
Ο κ. Φιτσιάλος αναφερόμενος στη συγκεκριμένη ανακοίνωση, ξεκαθάρισε ότι η οικογένεια του Μάριου Παπαγεωργίου τον επέλεξε με την ιδιότητα του πραγματογνώμονα της Δικαιοσύνης και όχι ως ιδιώτη, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Όλες οι έρευνες είναι συμπληρωματικές με κοινό στόχο να βρούμε την αλήθεια. Όλοι είμαστε εργαλεία της Δικαιοσύνης. Οι τεχνικές είναι γνωστές. Δεν καινοτομήσαμε, τη δουλειά μας κάναμε!»

Στα ερωτήματα της κοινής γνώμης γιατί η ΕΛ.ΑΣ δεν χρησιμοποίησε τη σύγχρονη τεχνολογία για να εντοπίσει το αίμα του Μάριου που εννέα μήνες μετά η εκπομπή και ο γενετιστής βρήκαν και γιατί θεωρεί ότι η υπόθεση έχει εξιχνιαστεί ενώ ο άτυχος νέος δεν έχει βρεθεί, ο δικηγόρος της οικογένειας κ. Νίκος Ρουσσόπουλος απάντησε: «Τη μητέρα την ενδιαφέρει να βρεθεί το παιδί της. Δεν τη νοιάζει αν θα το κάνει η ΕΛ.ΑΣ ή οποιοσδήποτε άλλος. Την ενδιαφέρει η τύχη του γιου της..»
Η έρευνα του γενετιστή στο πορτ – μπαγκάζ πέρα από το αίμα και το DNA του Μάριου εντόπισε γενετικό υλικό κι άλλων ατόμων. Τα ευρήματα αποτελούν στοιχεία έρευνας και θα αξιολογηθούν εκ νέου από τη Δικαιοσύνη. Σύμφωνα με το νομικό εγκληματολόγο κ. Δερμενούδη επιβάλλεται να ληφθεί DNA από όσους έχουν προφυλακιστεί για την απαγωγή του 26χρονου, το οποίο θα συγκριθεί με το γενετικό υλικό που βρέθηκε στο αυτοκίνητο, καθώς προβλέπεται από τη νομοθεσία. Κάτι που μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει.

πηγη: anikolouli.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα