Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ TV SUPER ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ…

Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ DIMOTIKOSAFARI ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ Π.ΝΙΚΟΛΟΥΔΗ…
Οταν τα έγραφε το dimotikoSafari, κάποιοι στην Πελοπόννησο σφύριζαν κλέφτικα. Σας είχαμε ενημερώσει για τα θαλασσοδάνεια που έχει πάρει ο Ευθύμιος Κάππος ιδιοκτήτης...
του ''TV SUPER'' απο την Κόρινθο, απο την Συνεταιριστική τράπεζα Πελοποννήσου (εδω) και (εδω).

Πάνω απο 1 εκατομμύριο ευρώ έβαλε στη τσέπη του και η διοίκηση
της Τράπεζας δεν του τα ζητά...!

Σήμερα στην Βουλή το αποκάλυψε ο εισαγγελέας και πρόεδρος της Αρχής για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος κ. Παναγιώτης Νικολούδης και ανέλυσε τον τρόπο που λειτουργούσαν τράπεζες που χορηγούσαν «θαλασσοδάνεια».

Στα όσα ανέφερε χρησιμοποίησε πολύ σκληρούς χαρακτηρισμούς υποστηρίζοντας πως ο τρόπος λειτουργίας των τραπεζών αυτών έφερε στο φως ένα καινούργιο μοντέλο εγκληματία με σπουδές στο ξέπλυμα χρήματος.

Τόνισε πως όλες οι ληστείες που έχουν γίνει, όσα χρόνια είναι εισαγγελέας, δεν φτάνουν το αντικείμενο του εγκλήματος σε μια και μόνο τράπεζα και στη συνέχεια είπε πως οι τράπεζες αυτές χωρίζονται σε δυο κατηγορίες

Στη δεύτερη κατηγορία είναι το ΤΤ και η τράπεζα Πελοποννήσου που έδιναν δάνεια σε άλλους και κυρίως σε επιχειρηματίες που δεν τα επέστρεφαν ποτέ.

«Αυτοί οι εγκληματίες δεν έχουν καλάσνικοφ και μάσκες, άλλα κρυβόντουσαν πίσω από Μέσα Ενημέρωσης. Παντού υπάρχει διαφθορά και παντού υπάρχει διαπλοκή. Όσον αφορά τη διαπλοκή στις άλλες χώρες το τρίγωνο είναι οικονομική ελίτ, πολιτική ελίτ και ΜΜΕ.

Εδώ είναι ανάποδα. Τα πρόσωπα της κεντρικής πολιτικής σκηνής παίζουν μειωμένο ρόλο. Τα πολιτικά πρόσωπα παίζουν τριτεύοντα ρόλο στη διαπλοκή».

Αυτά που γράφαμε για τον Κάππο.

Ο πρόεδρος της Τράπεζας Πελοποννήσου είναι στενός συνεργάτης του υποψήφιου δημάρχου της ΝΔ στην Κόρινθο..!

Θα επανέλθουμε!
Keywords
Αναζητήσεις
ευθυμιος καππος
Τυχαία Θέματα