Ο Αχιλλέας Μπέος εξηγεί γιατί θέλει να εκλεγεί δήμαρχος

Να αλλάξει «γήπεδο» και να διεκδικήσει το αξίωμα του δημάρχου Βόλου στις επερχόμενες εκλογές σκέφτεται ο Αχιλλέας Μπέος....
Στα σχέδιά του είναι να μετατρέψει τον Βόλο σε Μονακό, όπως λέει στη Real News, τονίζοντας ότι είναι αποφασισμένος να «σπάσει αυγά» για να αλλάξει εικόνα η πρωτεύουσα της Μαγνησίας, παρότι περιμένει πόλεμο από τους αντιπάλους του, με αιχμή τις δικαστικές του εκκρεμότητες.


Άλλωστε, επισημαίνει, η υποψηφιότητά του δεν είναι δική του επιλογή αλλά του κόσμου που τον παροτρύνει στο δρόμο να ασχοληθεί με τα κοινά. «Τον αγαπώ τον Βόλο, είναι η γενέτειρά μου. Γι΄αυτό θα κάνω μεγάλο αγώνα, θα χτυπήσω τη μπουνιά στο τραπέζι. Θα συγκρουστώ με το κατεστημένο», επισημαίνει.

Στα σχέδιά του είναι να δώσει στον Βόλο ευρωπαϊκό αέρα εκμεταλλευόμενος τη γεωγραφική του θέση που τον αναδεικνύει σε ιδανικό τόπο διαμονής αλλά και σε περιζήτητο τουριστικό προορισμό. «Δεν θα κατέβω για τη δημοσιότητα αλλά γιατί πιστεύω ότι μπορώ να προσφέρω στον τόπο μου, μπορώ να κάνω έργο. Δεν θα διστάσω, για παράδειγμα, για το καλό της πόλης μου, να πάω και δέκα φορές το μήνα στον εισαγγελέα. Ο Βόλος μπορεί να γίνει το Μονακό της Ελλάδας. Δεν έχει όσα του αξίζουν, καθώς πρόκειται για έναν πολύ όμορφο τόπο που συνδυάζει βουνό και θάλασσα με εξαιρετικό κλίμα. Είναι όμως μια παραμελημένη πόλη αφού εδώ και 20 χρόνια δεν έγιναν τα απαραίτητα έργα για ένα καλύτερο αύριο. Για να γίνει καλύτερη η ζωή των κατοίκων που ζουν εδώ μόνιμα αλλά και των τουριστών που χειμώνα και καλοκαίρι επισκέπτονται την περιοχή».

«Έχω μάθει σε ό,τι κάνω στη ζωή μου να πετυχαίνω. Ξέρω ότι θα δεχθώ πολλή λάσπη για τις δικαστικές μου περιπέτειες αλλά θα τα αντιμετωπίσω όλα με τη συμπαράσταση του κόσμου και της οικογένειάς μου. Έχω πέντε παιδιά, από 3,5 έως 31 ετών. Τα μεγαλύτερα μού λένε 'ό,τι κι αν αποφασίσεις είμαστε μαζί σου'. Γιατί ήμουν πατέρας και μάνα γι' αυτά τα παιδιά. Όταν χώρισα με την πρώτη μου σύζυγο, έμειναν μαζί μου, εγώ τα μεγάλωσα».
Keywords
Τυχαία Θέματα