ΝΕΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ ΣΤΟ ΠΕΝΤΕΛΙΚΟ!


ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΣΑΜΑΡΑ – ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΣΤΟ ΠΕΝΤΕΛΙΚΟ! Επιβεβαιωθήκαμεπλήρως σε ότι γράψαμε για τις ιερές μπίζνες στο βουνό της Πεντέλης. Πριν λίγο ηεπιτροπή αγώνα κατά των φωτοβολταϊκων απέστειλε δελτίο τύπου για την ΝΡΟΠΟΛΟΓΙΑ που πέρασε ο Παπακωνσταντίνου την νύχτα του Σαββάτου.Καταγγέλουν Σαμαρά - Βενιζέλο και Παπακωνσταντίνου. Το DIMOTIKOSAFARI έχειόλο το φάκελο στα
χέρια του... Ο ΣΠΑΠ (Σύνδεσμος Προστασίας Ανάπλασης Πεντελικού)αποτελείτε από 12 δήμους. Άνθρωποι από την εταιρία που ενδιαφέρονται να κάνουντα φωτοβολταϊκα αλλά και από την εταιρία της «Πρόνοια Αρχιεπισκοπής Α.Ε» την έχουν ΄πέσει΄ σε δημάρχους, δημοτικούςσυμβούλους αλλά και σε βουλευτές της Β΄Αθηνών. Θα πέσει πολύ γέλιο.

Ολόκληρηη ανακοίνωση:
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΕΠΙΤΡΟΠΗΚατάτων φωτοβολταϊκών στο Πεντελικό
Πεντέλη,19 Μαρτίου 2012
ΔΕΛΤΙΟΤΥΠΟΥ Απόλυτηαναλγησία του Υπουργού Περιβάλλοντος με την ανοχή Βενιζέλου Σαμαρά
Δημιουργούννέο Βατοπέδι στην Πεντέλη με την κατάθεση τροπολογίας ντροπής - ταφόπλακας γιατο Πεντελικό που παραχωρούν στην εκκλησία 23.000 στρέμματα αναδασωτέας καιπροστατευόμενης περιοχής για να κάνει φωτοβολταϊκό πάρκο!!Έναβήμα εμπρός ήταν πάλι η συντονιστική μας επιτροπή που ανακάλυψε το θέμα καιενημέρωσε άμεσα τον Πρόεδρο του ΣΠΑΠ κ. Γιώργο Πατούλη.
Τροπολογίαντροπής, τροπολογία ταφόπλακα στο Πεντελικό κατέθεσε ο ανάλγητος ΥπουργόςΠεριβάλλοντος κ. Γιώργος Παπακωνσταντίου στη Βουλή με την ανοχή των κ.κ.Βενιζέλου και Σαμαρά.
Στηντροπολογία που κατατέθηκε με άκρα μυστικότητα, προβλέπεται η παραχώρηση στηνΕκκλησία έκτασης 23.000 στρεμμάτων στο Πεντελικό, μέσα στη ζώνης προστασίας τουΠεντελικού και μάλιστα σε περιοχή που έχει κηρυχθεί αναδασωτέα!!, για νααναπτύξει φωτοβολταϊκό πάρκο και να έχει έσοδα ώστε με αυτά να προωθήσει το«φιλανθρωπικό της έργο».
Πρώτοιπου ανακάλυψαν την κατάθεση της τροπολογίας την Κυριακή 18 Μαρτίου το βράδυ,ήταν μέλη της συντονιστικής μας επιτροπής, τα οποία και ενημέρωσαν αμέσως τονΠρόεδρο του ΣΠΑΠ κ. Γιώργο Πατούλη.
Είναιη απόλυτη ΝΤΡΟΠΗ για τον υπουργό που κατέθεσε την τροπολογία ταφόπλακα στοΠεντελικό. Αποτελεί σκάνδαλο πρώτης γραμμής, αποτελεί το Βατοπέδι τουΠεντελικού, αποτελεί σκάνδαλο με οικονομικές προεκτάσεις.
Εγείρονταιπλέον τεράστια ηθικά ζητήματα για τα δύο μεγάλα κόμματα , τους αρχηγούς τουςκαι τους Βουλευτές τη Β Αθηνών που θα τολμήσουν να μην αντιδράσουν στηνπροσπάθεια εμπορευματοποίησης του Πεντελικού. Πιο συγκεκριμένα:Αφούτα δύο μεγάλα κόμματα και οι αρχηγοί τους, τόσο πολύ θέλουν να συνδράμουν τοφιλανθρωπικό έργο της εκκλησίας, γιατί δεν της παραχωρούν έκταση που δεν είναιδασική, ή αναδασωτέα, ή δεν είναι εντός ζώνης προστασίας περιβάλλοντος σεκάποιο άλλο σημείο της χώρας, το οποίο μάλιστα μπορεί να έχει καλύτερηενεργειακή απόδοση;
Τιμήνυμα στέλνουν στην κοινωνία; Ότι μπορούν να καούν εκτάσεις και μετά από 2χρόνια να αγνοείται η αναδάσωση που πρέπει να γίνει σε αυτές και να στήνονταιφωτοβολταϊκά πάρκα με μοναδικό
Keywords
Τυχαία Θέματα