Νέες αναφορές Λαγκάρντ στην ελληνική πολιτική σκηνή…


Νέες αναφορές στην πολιτική σκηνή της Ελλάδας έκανε η γενικήδιευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ, αναγνωρίζοντας παράλληλα το θάρρος τουελληνικού λαού και τις θυσίες που επωμίστηκε. Νέες αναφορές στην πολιτική σκηνήτης Ελλάδας έκανε η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ, αναγνωρίζοντας παράλληλα τοθάρρος του ελληνικού
λαού και τις θυσίες που επωμίστηκε. «Ένας συνασπισμός τωνπολιτικών παρατάξεων μπορεί να ισχυροποιήσει και να είναι οδηγός στη δύσκοληδοκιμασία που πρέπει να κάνει η χώρα», τόνισε η Κριστίν Λαγκάρντ. Χαρακτήρισεεπίσης «θετικό» το γεγονός ότι ο Λουκάς Παπαδήμος «βρίσκεται σε αυτό το πνεύμα»...και δήλωσε ότι αναγνωρίζει τις προσπάθειες της κυβένρησής του.

«Το θάρρος των Ελλήνων είναι σημαντικό και πρέπει να αναγνωριστεί»,επισήμανε παράλληλα η Λαγκάρντ, αναφερόμενη συγκεκριμένα στους Έλληνεςδημοσίους υπαλλήλους, τους εργαζόμενους και όσους όπως, είπε «πληρώνουν τουςφόρους τους και δέχονται τη θυσία των περικοπών σε συντάξεις και σε μισθούς».
ΝΔ: Ο ελληνικός λαός θα εκφράσει ελεύθερα τη βούλησή του
«Ο ελληνικός λαός θα εκφράσει ελεύθερα τη βούλησή του στιςεκλογές της 6ης Μαΐου», σχολίασε από την πλευρά του ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γ.Μιχελάκης, αναφερόμενος στις δηλώσεις της επικεφαλής του ΔΝΤ.
Τόνισε ακόμη ότι η χώρα «πρέπει να σηκωθεί και πάλι σταπόδια της», επαναλαμβάνοντας πως η «ανάγκη ισχυρής λαϊκής εντολής καιαυτοδύναμης κυβέρνησης είναι οι απαραίτητες προϋποθέσεις για να τα καταφέρει».
Keywords
Τυχαία Θέματα