«Να φύγει η ΔΗΜΑΡ από την κυβέρνηση»

O εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, καλεί τη Δημοκρατική Αριστερά να αποχωρήσει, έστω και τώρα, από την κυβέρνηση, και να πάψει να αποτελεί το «επικοινωνιακό άλλοθι για την εφαρμογή σκληρών αντιλαϊκών μέτρων»....

Σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα Real News, o κ. Σκουρλέτης εκτιμά ότι η Δημοκρατική Αριστερά χρησιμοποιήθηκε για να καλύψει την πολιτική και ηθική απαξίωση της κυβέρνησης, και σχολιάζει: «Η εξαργύρωση
της πολιτικής της ταυτότητας έχει πλέον εξαντληθεί. Το μόνο που θα μπορούσε να κάνει -και για το δικό της καλό- θα ήταν να αποχωρησει, έστω και τώρα, από την κυβέρνηση».
Προβλέπει ακόμα ότι η κυβέρνηση δε θα εξαντλήσει την τετραετία και ότι στις επόμενες εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι το πρώτο κόμμα.
Όσο για την επιστράτευση των εργαζομένων στο Μετρό, ο κ. Σκουρλέτης κάνει λόγο για μία “επίδειξη αυταρχισμού”, επιρρίπτοντας στην κυβέρνηση όλη την ευθύνη για τα όσα συμβαίνουν. “Είμαστε απόλυτα αλληλέγγυοι απέναντι στους εργαζομένους και τους αγώνες τους”, ξεκαθαρίζει.
Ερωτηθείς για το τι θα πρέπει να αλλάξει η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ για να αυξηθούν τα ποσοστά του κόμματος στις δημοσκοπήσεις, ο Πάνος Σκουρλέτης παρατηρεί ότι ο χρόνος είναι ο μεγάλος αντίπαλος του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς “όσο πιο γρήγορα ανατραπεί η παρούσα κυβέρνηση, τόσο πιο πολλές θέσεις εργασίας θα σωθούν, πιο πολλές επιχειρήσεις θα διατηρηθούν”. Σχολιάζει, μάλιστα , ότι “ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει περισσότερα να κάνει και λιγότερα να αλλάξει στην πολιτική του”.
Keywords
Τυχαία Θέματα