ΜΟΙΡΑΣΕ 'ΠΑΚΕΤΑ' ΣΕ ΜΠΟΜΠΟΛΑ – ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΘΕΜΟ Ο ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ!



ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΕΚΔΟΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΥΠΟΣΟΥΝ ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!!! Μείζον θέμα έχει προκύψει για την κυβέρνηση ύστερα από την αποκάλυψη ότι ο υπουργός παιδείας ανέθεσε σε εκδότες εφημερίδων(!) την εκτύπωση βιβλίων για λογαριασμό του Οργανισμού Εκδόσεων Διδακτικών Βιβλίων του υπ. Παιδείας, ο οποίος βρίσκεται υπό λουκέτου... Και εάν ακόμη το υπουργείο παιδείας
έπρεπε να εκδώσει βιβλία λόγω ανάγκης, θα μπορούσε να το κάνει σε έναν από τους δεκάδες εκδοτικούς οίκους που υπάρχουν και κλείνουν, ο ένας μετά τον άλλον λόγω ανέχειας.

Το θέμα έχει προκαλέσει σάλο και απειλεί με ανήκεστο βλάβη στο προφίλ της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού που έχει την ατυχία να υπουργούς σαν τον Αρβανιτόπουλο.
Είναι βέβαιο ότι ο πειραιώτης βουλευτής φρόντισε δίνοντας εκατομμύρια σε εκδότες να «κτίσει» το πολιτικό του μέλλον με ολοσέλιδες υμνογραφίες που είναι σίγουρο ότι θα δουν το φως της δημοσιότητας στις εφημερίδες: REAL NEWSΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και ΕΘΝΟΣ, όπου πήραν και το «τσουβάλι» με τα λεφτά.
Σήμερα , Τρίτη η εφημερίδα ‘Ακρόπολις’ παρουσιάζει όλα τα στοιχεία με επίσημες υπουργικές αποφάσεις που φέρουν φαρδιά πλατιά την υπογραφή του Αρβανιτόπουλου.
Keywords
Τυχαία Θέματα