Μετανιωμένος δήλωσε στον Ανακριτή ο αλβανός που όμως ομολόγησε πως σκότωσε την 43χρονη

Μετανιωμένος δήλωσε στον Ανακριτή Πατρών ο 33χρονος Αλβανός που όπως ομολόγησε ο ίδιος, σκότωσε με τρεις μαχαιριές την περασμένη Παρασκευή την Ναταλία Βουτσινά.... Οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο και αποχώρησε κλαίγοντας, για το Μεταγωγών με τη συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.
Νωρίτερα, κατά την απολογία του στον Ανακριτή δήλωσε πως έχει μετανιώσει για την πράξη του, προβάλλοντας τον ισχυρισμό ότι σκότωσε την άτυχη 43χρονη γυναίκα, όντας εν βρασμώ ψυχής.
Όπως αναφέρει το PatrasTimes, ο 33χρονος περιέγραψε
στην κατάθεση του λεπτό προς λεπτό την επίθεση στη 43χρονη μητέρα,
λέγοντας μεταξύ άλλων πως "θόλωσα. Την χτύπησα με το μαχαίρι δυο φορές στο λαιμό. Αυτή τραυματίστηκε και έπεσε κάτω. Χωρίς να αφήσω το μαχαίρι από τα χέρια μου, έσκυψα να την σηκώσω και εκεί ασυναίσθητα την τραυμάτισα ξανά στην πλάτη. Τότε γύρισε και μου είπε: “Αρούλη τι μου έκανες” και εκεί συνειδητοποίησα τι είχα κάνει".
Ο Αλβανός κρίθηκε προφυλακιστέος, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Δείτε τον στο βίντεο που δημοσιεύει το PatrasTimes:

To τελευταίο αντίο στην 43χρονη μητέρα Πλήθος κόσμου "αποχαιρέτησε" το μεσημέρι, μέσα σε κλίμα οδύνης τη Ναταλία Βουτσινά.
Τραγικές φιγούρες ήταν ο σύντροφός της Ανδρέας Κ. Βρής αλλά και η δεκάχρονη κόρη της.
Συγγενείς και φίλοι είπαν το στερνό "αντίο" στη 43χρονη Ναταλία, στον ιερό ναό των Αγγέλων στο Α’ κοιμητήριο της Πάτρας.
Keywords
Τυχαία Θέματα