Μετά τους αληθινούς πυροβολισμούς στα γραφεία της ΝΔ και την σφαίρα στο γραφείο του πρωθυπουργού άρχισαν οι πολιτικές μπαλωθιές!

Η επίθεση που έγινε τα ξημερώματα στα γραφεία της ΝΔ και η σφαίρα που έφτασε στο γραφείο του πρωθυπουργού, από τους άγνωστους με τα καλάσνικοφ συντηρεί και μάλιστα φουντώνει ακόμα περισσότερο την πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ...

Ο ΣΥΡΙΖΑ,
ναι μεν καταδίκασε την επίθεση, ωστόσο άφησε αιχμές για δράση παρακρατικών. Σε δηλώσεις στη ΝΕΤ, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, δήλωσε ότι «η επίθεση στα γραφεία της ΝΔ είναι απόλυτα καταδικαστέα εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ».
«Τέτοιες ενέργειες αποπροσανατολίζουν από τα επίδικα θέματα της συγκυρίας, σπέρνουν τον φόβο στους πολίτες και εκφοβίζουν την κοινή γνώμη» ανέφερε ο Π. Σκουρλέτης. «Βλέπω ότι δεν υπάρχει η απαιτούμενη ψυχραιμία από αυτά που ακούω από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο» συμπλήρωσε και έκανε λόγο «για προσπάθεια σχεδιασμού έντασης, διχασμού και στοχοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ».
«Είτε είναι τρομοκρατική ενέργεια, είτε είναι βαλτοί τρομοκρατικοί, είναι βέβαιο ότι βλάπτουν το λαό» επισήμανε, από την πλευρά του, ο Δ. Παπαδημούλης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1. Προσέθεσε πως με αυτές τις κινήσεις τρομοκρατείται ο λαός και "λουφάζει", ενώ αλλάζει η ατζέντα.
Στο πνεύμα του πολιτικού πολιτισμού, ο Αλέξης Τσίπρας από το Βερολίνο όπου βρίσκεται επικοινώνησε με τον Αντώνη Σαμαρά, ενώ το ίδιο είχε κάνει νωρίτερα και ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
H επίθεση καταδικάστηκε από το σύνολο του πολιτικού κόσμου και στην Βουλή, ενώ εντύπωση προκάλεσαν τα όσα είπε ο Μανώλης Γλέζος. Είπε ότι πίσω από την επίθεση κρύβονται παρακρατικοί φίλα προσκείμενοι στη ΝΔ!
«Η καταδίκη είναι αυτονόητη, τέτοιες ενέργειες δεν είναι έκφραση δυσαρέσκειας ή τιμωρίας, ενώ το σημερινό επεισόδιο δείχνει μια κλιμάκωση», τόνισε η γενική γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega.
Και η ΔΗΜΑΡ καταδίκασε απερίφραστα την τρομοκρατική επίθεση στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ. "Τα γεγονότα αυτά συνιστούν σοβαρό ζήτημα για τη δημοκρατία μας και στρέφονται εναντίον της κοινωνίας.
Αυτή την ώρα χρειάζεται η ομόθυμη καταδίκη των φαινομένων βίας από όλο τον πολιτικό κόσμο. Επιβάλλεται να δημιουργηθεί ένα ισχυρό δημοκρατικό πολιτικό μέτωπο, που θα απομονώσει εκείνους που τρομοκρατούν. Η βία είναι φασισμός."
Keywords
Τυχαία Θέματα