ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ…


ΧΑΛΑΣΑΜΕ ΤΙΣ ΜΠΙΖΝΕΣ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΩΝ!Πρώτοι αποκαλύψαμε τηντροπολογία 'Ντροπή' για τις ιερές μπίζνες των Παπάδων (εδω) και (εδω). Τελικά δεν έγινε αποδεκτήη τροπολογία για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκού πάρκου της Εκκλησίας της Ελλάδοςσε έκταση 3.500 στρεμμάτων στην Πεντέλη. Μετά τις αντιδράσεις που εκδηλώθηκανγια την επενδυτική πρωτοβουλία της Εκκλησίας και το σχετικό περιεχόμενοτης τροπολογίας που κατέθεσαν ο βουλευτής του ΠαΣοΚ κ. Γ. Χαραλαμπόπουλος και οβουλευτής της ΝΔ κ. Μ. Βαρβιτσιώτης... ο υπουργός Περιβάλλοντος κ. Γ.Παπακωνσταντίνου,
δήλωσε ότι δεν γίνεται αποδεκτή η εν λόγω ρύθμιση, ενώ και οιίδιοι οι υπογράφοντες βουλευτές έκαναν πίσω διευκολύνοντας έτσι την κυβέρνηση.

Υπενθυμίζεται με τηντροπολογία αυτή δινόταν η δυνατότητα στην Εκκλησία της Ελλάδος να εγκαταστήσεικαι να λειτουργήσει φωτοβολταϊκά σε έκταση 3.500 στρεμμάτων στην Πεντέλη, μετην προϋπόθεση ότι προηγουμένως θα προχωρούσε σε ολοκληρωμένη παρέμβαση ταχείαςτεχνητής αναδάσωσης 20.000 στρεμμάτων με ίδια έξοδα στο Πεντελικό Όρος.
Keywords
Τυχαία Θέματα