ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΣΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ!


ΜΟΝΟ ΣΤΟ DIMOTIKOSAFARI4% ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΝΔ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΛΑΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! Ακόμη ένα μυστικό γκάλοπ, το οποίο ολοκληρώθηκε μόλις χθες, το σε μεγάλες πόλεις της χώρας, φέρνει τα πάνω κάτω, εν όψει των εκλογών
της 17ης Ιουνίου. Μιλάμε για πολύ μεγάλες ανατροπές! Συγκεκριμένα. Σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα, σε δείγμα περίπου 1200 ανθρώπων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Ηράκλειο, φαίνεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κάθε άλλο παρά κονταροχτυπιέται με τη Νέα Δημοκρατία, αφού βρίσκεται δεύτερος, με διαφορά τουλάχιστον τεσσάρων μονάδων... με αυξημένα τα ποσοστά του, όμως, σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές.

Από την άλλη, η Νέα Δημοκρατία είναι πρώτη ενώ το ΠΑΣΟΚ κινείται περίπου στα ίδια επίπεδα με την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση.
Οι εκπλήξεις:
Μεγάλη πτώση καταγράφει το ΚΚΕ, το οποίο μπαίνει μεν στη Βουλή, όμως με ποσοστό είναι κοντά στο 4%. Μικρή άνοδος και της ΔΗΜΑΡ!
Μεγάλη είναι η πτώση της Χρυσής Αυγής, η οποία φαίνεται ότι όχι μόνο πληρώνει τις τελευταίες εμφανίσεις του Κασιδιάρη (βλέπε μπουνίδια στην Κανέλλη και βρισίδια στον Πλεύρη) αλλά.... βάζει και το ΛΑΟΣ στη Βουλή και μάλιστα με ποσοστά κοντά στο 3,5%!
Σε ότι αφορά τους Ανεξάρτητους Έλληνες, κυμαίνονται περίπου στα ίδια επίπεδα με τις προηγούμενες εκλογές, έχοντας όμως ελαφρά κάμψη.
Τέλος, Οικολόγοι και Τζήμερος - Μάνος, μένουν εκτός Βουλής, με ποσοστά που κυμαίνονται κάτω του 2%, αμφότεροι!
Keywords
Τυχαία Θέματα