Με αποχώρηση από το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ απειλεί η Αριστερή Πρωτοβουλία

Ακόμα και με αποχώρηση από τις διαδικασίες του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ απειλεί η Αριστερή Πρωτοβουλία, τάση του κόμματος της οποίας ηγείται το ιστορικό στέλεχος Γ. Παναγιωτακόπουλος...

Σε σχετική της ανακοίνωση η Αριστερή Πρωτοβουλία καταγγέλλει ότι μια μικρή ομάδα διορισμένων και ανιστόρητων στελεχών, επιδιώκει να μην γίνει συζήτηση στο συνέδριο για τις νεοσυντηρητικές πολιτικές, οι οποίες -όπως επισημαίνεται- «έφτασαν το ΠΑΣΟΚ
στο σημείο που βρίσκεται σήμερα».
«Ζητάμε ένα κανονικό συνέδριο, με κανονικές διαδικασίες και κανονικούς συνέδρους. Ζητάμε δηλαδή το αυτονόητο. Αν δεν τηρηθούν στοιχειώδεις κανόνες της δημοκρατικής διαδικασίας και της δεοντολογίας, εμείς δεν πρόκειται να νομιμοποιήσουμε τέτοιες προσπάθειες οργανωτικού ελέγχου.
Ας παίξουν μόνοι τους στο μισό γήπεδο και ας αναλάβουν τις ευθύνες για την επόμενη ημέρα και ας αναλάβουν τις ευθύνες για την επόμενη ημέρα» αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση της η Αριστερή Πρωτοβουλία, η οποία καταγγέλλει ότι η ηγετική ομάδα επιβάλλει δικές της διαδικασίες με στόχο τον οργανωτικό έλεγχο του συνεδρίου.
Η Αριστερή Πρωτοβουλία υπογραμμίζει ότι δεν μπορεί να παρατηρεί σιωπηλή την πορεία απαξίωσης του κόμματος και τη μετατροπή του σε ένα μικρό, φοβικό κεντροδεξιό κόμμα, τονίζοντας ότι οι χειρισμοί της ηγετικής ομάδας, με τις παραλείψεις, τις προχειρότητες και τις κατευθυνόμενες εγκυκλίους, «οδηγούν σε ένα συνέδριο-παρωδία».
Keywords
Τυχαία Θέματα