ΜΑΞΙΜΟΥ ΓΙΑ ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗ...

"Η Πρόεδρος της Βουλής συμπεριφέρεται ως δικτάτορας, θεωρεί πως είναι το θεσμικό επίκεντρο του πολιτεύματος, ενώ είναι απλά μια λάθος επιλογή", αναφέρει το Μαξίμου, απαντώντας στις αναφορές της Προέδρου της Βουλής τονίζοντας ότι οι δηλώσεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου...

αποτελούν μηδενισμό της διαπραγματευτικής προσπάθειας της κυβέρνησης που δεν τόλμησε να κάνει η πιο σκληρή αντιπολίτευση.Νωρίτερα, κύκλοι του Μαξίμου ανέφεραν πως "θεματοφύλακας του Συντάγματος
είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας".
Κύκλοι του προέδρου της Δημοκρατίας απαντώντας στις δηλώσεις που πραγματοποίησε πριν από λίγο η κυρία ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης σημείωναν ότι δεν θα κάνουν κανένα άλλο σχόλιο. Όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά από χθες η προεδρία της Δημοκρατίας δεν ασχολείται με την κυρία Ζώη Κωσταντοπούλου.
Στελέχη της Λαϊκής Ενότητας στις δηλώσεις κύκλων του Μεγάρου Μαξίμου για τη συνάντηση Ζωής Κωνσταντοπούλου- Παναγιώτη Λαφαζάνη ανέφεραν:
«Οι άνθρωποι του Μεγάρου Μαξίμου προφανώς συγχέουν την μνημονιακή δικτατορία που έχει επιβληθεί στη χώρα- δυστυχώς και με δική τους ευθύνη εσχάτως- με τη δημοκρατική λειτουργία των θεσμών, την οποία οφείλει να υπερασπίζεται με απαρέκκλιτη συνέπεια η Προεδρία της Βουλής.
Όσο για τα περί «μηδενισμού της διαπραγματευτικής προσπάθειας της κυβέρνησης», αυτό μάλλον ως … ευφημισμός ακούγεται απέναντι σε μια “διαπραγμάτευση” που οδήγησε σε ένα τρίτο μνημόνιο, το οποίο απειλεί να λειτουργήσει ως χαριστική βολή στη χώρα».
Keywords
Τυχαία Θέματα