ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Ο Α.ΓΚΛΕΤΣΟΣ (ΦΩΤΟ)…

ΜΟΝΟ ΣΤΟ DIMOTIKOSAFARI
ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΚΑΓΟΥΡΓΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ… Μπορεί ο Απόστολος Γκλέτζος να έχει σταματήσει τα τηλεοπτικά έργα αλλά οι δεσμοί με τους Αθίγγανους από το σίριαλ Ψίθυροι καρδιάς καλά κρατούν. Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο Δήμαρχος Στυλίδας έχει πιάσει στασίδι εδώ και μέρες στην δίκη που...
διεξάγεται στο κακουργιοδικείο Αθηνών ως μάρτυρας υπεράσπισης φερόμενης εγκληματικής οργάνωσης που εισέπραττε εκβιαστικά χρήματα από φουκαράδες Μικροπωλητές στις εμποροπανήγυρης σε όλη την επικράτεια.

Η σύλληψη
της φερόμενης εγκληματικής οργάνωσης είχε πραγματοποιηθεί πέρυσι τον Αύγουστο και συγκεκριμένα στην εμποροπανήγυρη της Κοίμησης Θεοτόκου στο Πόρτο Ράφτη του Δήμου Μαρκοπούλου μετά από επέμβαση του τμήματος εκβιαστών.

Είχε προηγηθεί καταγγελία, σύμφωνα με την οποία οι συλληφθέντες, με τη χρήση βίας, όπλων και απειλών για απαγωγές μελών οικογενειών, απαιτούσαν και λάμβαναν εκβιαστικά χρηματικά ποσά (100 – 200 ευρώ), από μικροπωλητές με νόμιμη άδεια για να τους… προστατεύουν.

Σύμφωνα με την καταγγελία, που είχαν οι άνδρες του τμήματος εκβιαστών απαιτούσαν επίσης εκβιαστικά από ομάδα μικροπωλητών, την καταβολή (1.000) ευρώ, για κάθε υπαίθρια αγορά, όπου επρόκειτο να ασκήσουν την εμπορική δραστηριότητα τους.
Μάλιστα, στο πλαίσιο των απειλών και εκβιασμών, προκειμένου οι συγκεκριμένοι μικροπωλητές να ενδώσουν στις παράνομες απαιτήσεις τους, επιτέθηκαν και τραυμάτισαν έναν από αυτούς.Οργανώθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, στο πλαίσιο της οποίας προσημειώθηκε το χρηματικό ποσό των (1.000) ευρώ και σε προκαθορισμένο ραντεβού, παρέλαβαν τα χρήματα, από μικροπωλητή όπου και συνελήφθηκαν επ' αυτοφώρω.

Άφωνοι έμειναν οι Μικροπωλητές όπου στην δίκη που έχει ξεκινήσει εδώ και μέρες μάρτυρας εμφανίστηκε ο Δήμαρχος Στυλίδας Α.Γκλέτζος και μάλιστα ανέλαβε πρωτοβουλίες για συμβιβασμό μεταξύ των φερόμενων εκβιαστών και των εκβιαζόμενων αλλά ήταν άκαρπες μιας που οι Μικροπωλητές απέρριψαν τέτοιο ενδεχόμενο

Θα επανέλθουμε…
Keywords
Τυχαία Θέματα