«Μακάρι να ήμουν εγώ στη θέση των παιδιών»

Την ώρα που το δράμα κορυφώνεται στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να κρατήσουν στη ζωή το επτάχρονο αγοράκι, ο 21χρονος δράστης - καμικάζι δηλώνει μετανιωμένος και συντετριμμένος για την τραγωδία που προκάλεσε......

«Μακάρι να βρισκόμουν εγώ στη θέση των παιδιών» φέρεται να είπε, σύμφωνα με τον Τύπο της Κυριακής, στην απολογία του ενώπιον της ανακρίτριας του Ναυτοδικείου Πειραιά, το απόγευμα της Παρασκευής.

Τελικά, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και την καταβολή εγγύησης ύψους 15.000 ευρώ.
Σύμφωνα με το δικηγόρο του μάλιστα, πρόθεση του είναι να επισκεφτεί τα τραυματισμένα παιδιά, αν το επιτρέψει ο τραγικός πατέρας τους.

Ο νεαρός παρέσυρε το πρωί της Πέμπτης τα δίδυμα αδελφάκια και τη μητέρα τους στη συμβολή των οδών Τροίας και Πατησίων, με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό των παιδιών, ενώ στη συνέχεια τους εγκατέλειψε.
Οι αστυνομικοί από τα στοιχεία της μηχανής εντόπισαν τη διεύθυνση του σπιτιού του νεαρού υπαξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού.
Πήγαν στο σπίτι και βρήκαν τον πατέρα του. Εκεί του εξήγησαν τι είχε γίνει και του είπαν να καλέσει το γιο του. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο πατέρας πήρε τηλέφωνο τον γιο του και του είπε να πάει από το σπίτι.
Τότε οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες.

Σε κρίσιμη κατάσταση, στο μεταξύ, εξακολουθούν να νοσηλεύονται στο νοσοκομείο «Παίδων», τα δίδυμα ηλικίας επτά ετών. Το κοριτσάκι παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης, ενώ πιο σοβαρή είναι η κατάσταση της υγείας του επτάχρονου αγοριού.
Η μητέρα των παιδιών, που επίσης τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό, έχει διαφύγει τον κίνδυνο.
Keywords
Τυχαία Θέματα