ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ Χ.ΣΑΛΑΛΕ ΣΤΗ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ…



ΜΗΝΥΜΑ ΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΙΤΕΣ Με προτεραιότητα τον άνθρωπο και τις ανάγκες του, ο κ. Σαλαλές κάλεσε τους πολίτες να συμπορευτούν...

στο πλευρό του στη μεγάλη εκλογική μάχη της 18ης Μαΐου, ώστε η ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ και το ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ να οικοδομήσουν την πραγματική τους ταυτότητα και να διεκδικήσουν δυναμικά μέσα από στοχευμένες πρωτοβουλίες τις χαμένες ευκαιρίες που οδήγησαν την πόλη τα τελευταία χρόνια στο μαρασμό και στην αφάνεια.

"Είμαστε εδώ και είμαστε έτοιμοι να βγάλουμε το Κερατσίνι και τη Δραπετσώνα από το τέλμα», τόνισε ο Χρήστος Σαλαλές και πρόσθεσε: «Ιδεολογία μας είναι η αγάπη για την πόλη. Ήρθε η ώρα να κλείσουμε οριστικά τον κύκλο των χαμένων ευκαιριών για το Κερατσίνι και τη Δραπετσώνα. Όσοι τη διοίκησαν και ουσιαστικά την κατέστρεψαν τα τελευταία 15 χρόνια έχουν ονοματεπώνυμο. Είναι αυτοί που διαχειρίσθηκαν το δημοτικό χρήμα, είναι αυτοί που απέδειξαν ότι είναι ανίκανοι να οργανώσουν και διοικήσουν την πόλη από τα θέματα της καθημερινότητας έως την αξιοποίηση κοινοτικών κονδυλίων".
Αναφερόμενος στο νέο ύφος που θα εγκαθιδρύσει στο δήμο επισήμανε: «Η πόρτα του δημάρχου θα είναι ανοιχτή για όλους τους πολίτες, όλων των πολιτικών αποχρώσεων. Δεν φτάνει, όμως, ο δήμαρχος να είναι καλό παιδί. Πρέπει να ξέρει, να θέλει και να μπορεί να παράγει έργο, να δημιουργήσει ανάπτυξη και θέσεις εργασίας για το Κερατσίνι και τη Δραπετσώνα. Πρέπει να ξέρει να εκπροσωπήσει την πόλη στα μικρά και μεγάλα κέντρα εξουσίας με στόχο να αντλήσει η πόλη αυτά που αξίζει και δικαιούται». Στο σημείο αυτό ο κ. Σαλαλές, για να καταδείξει την ρεαλιστικότητα των προτάσεων του συνδυασμού του, ανέφερε συγκεκριμένα παραδείγματα άλλων δήμων που έχουν υλοποιήσει ανάλογες πολιτικές
Η δέσμη των βασικών δεσμεύσεων που εξήγγειλε ο υποψήφιος δήμαρχος Κερατσινίου Δραπετσώνας και επικεφαλής του συνδυασμού «ΠΟΛΙΤΕΙΑ Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης», Χρήστος Σαλαλές, περιλαμβάνει:
• Αντιμετώπιση της ανεργίας με το δήμο να βγαίνει μπροστά και να βρίσκει δουλειά σε ανέργους της πόλης μας σε ιδιωτικές επιχειρήσεις. • Δημιουργία ασπίδας κοινωνικής προστασίας με στόχο την εξασφάλιση αξιοπρεπούς επιπέδου διαβίωσης. «Κανείς μόνος του στην κρίση, φαγητό, γιατρός, φάρμακα, ρεύμα, για όλους τους δημότες του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σαλαλές. • Νοικοκύρεμα της πόλης: Καθαριότητα, πράσινο, φωτισμός, συγκοινωνίες σε κάθε γειτονιά. • Ανάπτυξη του παραλιακού μετώπου με δημιουργία 10.000 θέσεων εργασίας και σοβαρών υποδομών: Ναυτιλιακό Κέντρο, Νοσοκομείο Παίδων, Επιχειρηματικό Πάρκο, Ναυτιλιακό Πανεπιστήμιο, Μαρίνα για σκάφη, Πνεύμονα Πρασίνου, Αθλητισμού και Πολιτισμού.
Στο τέλος της ομιλίας του ο κ. Σαλαλές τόνισε :
"Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Δραπετσωνίτες και στις Δραπετσωνίτισσες για την υποδοχή και την συγκέντρωση της Δραπετσώνας τη Δευτέρα το βράδυ. Η Δραπετσώνα μίλησε... Και με τον νού και με την καρδιά γυρίζουμε μαζί σελίδα".
Keywords
Τυχαία Θέματα