ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΞΑΠΛΩΣΗΣ ΦΥΜΑΤΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΩΡΑΣ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ…

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ 'ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΠΡΩΤΗ ΠΟΛΗ' ΑΥΡΙΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ…
Αύριο στις 11:30 το πρωί θα μεταβεί στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού ο επικεφαλής του συνδυασμού 'Κορυδαλλός Πρώτη Πόλη' και μέλος του Δ.Σ της περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής Γ.Διάκος, όπου θα επιδιώξη συνάντηση με τους αρμόδιους για τον κίνδυνο εξάπλωσης φυματίωσης...
μιας που σήμερα 25 κρατούμενοι άρχισαν απεργία πείνας για τον συγκεκριμένο
λόγο.

Πριν λίγο ο εκπρόσωπος του συνδυασμού Σ.Μέλλος μέσω της προσωπικής του σελίδας του fb κοινοποίησε τις φωτογραφείς και κάλεσε τους δημότες να είναι παρόν.
Ολόκληρη η ανακοίνωση:
Μεγάλος κίνδυνος εξάπλωσης φυματίωσης, ψώρας κλπ από τον νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού. Οι αρμόδιοι αδιαφορούν για την υγειονομική βόμβα δίπλα στα σχολεία και τα σπίτια συνδημοτών μας που δεν γνωρίζουν το παραμικρό.

Σήμερα μάλιστα 25 κρατούμενοι, καρκινοπαθείς οροθετικοί κλπ, ξεκίνησαν απεργία πείνας και το χειρότερο η εισαγγελέας αρνήθηκε να την πλησιάσουν διότι φοβήθηκε τη μετάδοση φυματίωσης. Τι θα γίνει σε περίπτωση που οι ασθένειες εξαπλωθούν στις γύρο γειτονιές της πόλης μας.

Αύριο στις 11:30 το πρωί ο επικεφαλής του Συνδυασμού μας και μέλος του Δ.Σ της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής Γ.Διάκος θα επιδιώξει συνάντηση με τους υπεύθυνους του νοσοκομείου των φυλακών. Καλούμε όλους τους συνδημότες μας έξω από το σωφρονιστικό κατάστημα.
Κορυδαλλός Πρώτη Πόλη
Keywords
Τυχαία Θέματα