ΚΑΛΑΜΑΤΑ: ΜΕ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ 'ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ' Ο ΜΑΚΑΡΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΥΚΤΙΟ…

(Απο το:farenews)...
ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΡΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ… Σκη­νές α­πό έρ­γο ε­πι­στη­μο­νι­κής φαν­τα­σί­ας ε­κτυ­λί­χθη­καν στο .­Συν­το­νι­στι­κό Όρ­γα­νο της πα­ρά­τα­ξης του Στ. Μπε­χρά­κη για την ε­πι­λο­γή-πρό­τα­ση της στή­ρι­ξης α­πό τον ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ (που θα έ­χει τον τε­λευ­ταί­ο λό­γο) για τον υ­πο­ψή­φιο Δή­μαρ­χο Κα­λα­μά­τας...

Και τι δεν έ­γι­νε. Α­πο­χές, α­πο­χω­ρή­σεις, α­να­λη­θείς α­να­φο­ρές ο­νο­μά­των,
κομ­μα­τι­κές “φαν­τα­σι­ώ­σεις”, α­πο­δο­κι­μα­σί­ες και τε­λι­κά ο Μα­νώ­λης Μά­κα­ρης “ε­κλέ­χθη­κε” ως .­..μο­να­δι­κός υ­πο­ψή­φιος και πή­ρε .­..17 θε­τι­κές ψή­φους!
Πριν πε­ρι­γρά­ψου­με τα ό­σα έ­γι­ναν χθες στο… αλ­λαγ­μέ­νο Συν­το­νι­στι­κό Όρ­γα­νο της Πα­ρά­τα­ξης, θα σας πού­με πως ό­τι και αν πρό­τει­ναν ή προ­τεί­νουν προς τον ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ, η Κου­μουν­δού­ρου θα κα­τε­βά­σει υ­πο­ψή­φιο Δή­μαρ­χο άλ­λον!
Και μά­λι­στα ΓΥ­ΝΑΙ­ΚΑ!
Στη χτε­σι­νή λοι­πόν συ­νε­δρί­α­ση που σκο­πό εί­χε να προ­τεί­νει η δη­μο­τι­κή πα­ρά­τα­ξη την ε­πι­λο­γή της για υ­πο­ψή­φιο Δή­μαρ­χο, ο ο­ποί­ος με την σει­ρά του θα ζη­τού­σε την στή­ρι­ξη του ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ, γί­να­νε τα ε­ξής:
Πρώ­τη ει­κό­να ή­ταν πως εί­χα γί­νει κά­ποι­ες αλ­λα­γές στα μέ­λη.
Ό­ταν .­..με­τρή­θη­καν, ή­ταν 35 α­πό τους .­..46! Έ­λει­παν δη­λα­δή .­..11!
Ό­ταν άρ­χι­σε η συ­ζή­τη­ση α­πο­κα­λύ­φθη­κε πως ΔΕΝ εί­χαν άλ­λον υ­πο­ψή­φιο, πλην του Μα­νώ­λη Μά­κα­ρη. Ό­σο για τον Βα­σί­λη Κο­σμό­που­λο έ­γι­νε γνω­στό, πως ού­τε καν συ­νάν­τη­ση δεν εί­χαν μα­ζί του!
Ό­χι μό­νο αυ­τό, αλ­λά αν­τι­θέ­τως έ­γι­νε και προ­σπά­θεια α­πο­δό­μη­σης του. Αν­τί­θε­τα για τον Μά­κα­ρη α­κού­στη­κε πως δεν εί­ναι.­..δε­ξιός αλ­λά α­ρι­στε­ρός και δεν το.­..ξέ­ρει!
Τέ­θη­κε λοι­πόν για ψη­φο­φο­ρί­α η .­..μο­να­δι­κή υ­πο­ψη­φι­ό­τη­τα και μό­λις εί­δαν τις δι­α­θέ­σεις των με­λών, άρ­χι­σαν κά­ποι­ες α­ψι­μα­χί­ες.
Τε­λι­κά .­..α­πο­χώ­ρη­σαν α­κό­μη κά­ποι­οι και έ­μει­ναν.­..31 μέ­λη!
Τό­τε τέ­θη­κε σε ψη­φο­φο­ρί­α και πή­ρε ο Μά­κα­ρης 17 θε­τι­κές ψή­φους, 10 κα­τά και 4 λευ­κά.­.­.!
Τώ­ρα ό­πως προ­α­να­φέ­ρα­με, θα αποφασίσει η επιτροπή εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ για την στήριξη του υποψηφίου Δημάρχου και όπως έχουμε πληροφορηθεί θα έχει …ΑΡΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ!
Zorroastris
Keywords
Τυχαία Θέματα