Ηράκλειο: ριφιφί σε σπίτι επιχειρηματία…

Με τη μέθοδο του ριφιφί θέλησαν οι δράστες να εισβάλλουν στο σπίτι επιχειρηματία, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο του Ηρακλείου, τις μέρες που εκείνος βρισκόταν εκτός Κρήτης...

Αν και ο συνηθισμένος τρόπος διάρρηξης είναι άλλος, οι δράστες, προτίμησαν αυτό τη θορυβώδη μέθοδο για να μπουν στη μονοκατοικία.
Σύμφωνα με την «Πατρίς» ο ιδιοκτήτης βρίσκεται σε ταξίδι και κλειδιά είχε μόνο ένας αλλοδαπός φίλος του, ο οποίος έδωσε και μερικά στοιχεία στην αστυνομια.
Με…
επιμονή
Οι δράστες φαίνεται πως έσκαβαν για πολύ ώρα, προκειμένου να ανοίξουν την τρύπα που ήθελαν. Μια τρύπα με αρκετά μεγάλη διάμετρο, η οποία ανοίχτηκε σε τοίχο πολύ παχύ, χωρίς βέβαια αυτό να πτοεί τους κλέφτες.
Τελικά οι εισβολείς μπήκαν στο χώρο του σπιτιού, όπου εντόπισαν το χρηματοκιβώτιο. Σύμφωνα με την εκτίμηση των αστυνομικών, οι δράστες άρπαξαν χρήματα και κοσμήματα, χωρίς να μπορούν να υπολογίσουν πόσα ακριβώς. Κάτι που θα εξακριβωθεί με την επιστροφή του ιδιοκτήτη τους.
Φως στην υπόθεση, ίσως ρίξουν οι κάμερες ασφαλείας των γύρω καταστημάτων, οι οποίες ίσως έχουν καταγράψει τις κινησεις τους.
Πηγή:cretapost.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα