Η Σκοπούλη στο «στόχαστρο» του Σαμαρά

Η στάση της ΔΗΜ.ΑΡ. στην κρίσιμη ψηφοφορία για τα νέα μέτρα όχι μόνο προκαλεί έντονη κινητικότητα στο πολιτικό σκηνικό αλλά και δίνει αφορμή για αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα. Όπως γράφει η εφημερίδα «Παραπολιτικά», το κόμμα του Φώτη Κουβέλη, είτε ψηφίσει «παρών», είτε αποφασίσει να απόσχει της ψηφοφορίας την Τετάρτη, θα «ξεκλειδώσει» τον ανασχηματισμό.....

Στο στόχαστρο θα μπουν πρώτα, όπως είναι φυσικό, τα στελέχη που προέρχονται από
τη Δημοκρατική Αριστερά, όπως αναφέρει η εφημερίδα «με πρώτη και καλύτερη την υφυπουργό Υγείας, Φωτεινή Σκοπούλη, που έχει κάνει άνω κάτω το υπουργείο με τα καμώματά της».

Υπενθυμίζεται ότι το όνομα της υφυπουργού έχει αναμιχθεί σε ουκ ολίγα σκάνδαλα με πρώτο εκείνο των των αντιδραστηρίων της Roche για τον ιό του Δυτικού Νείλου (όταν έγινε γνωστό στον Τύπο ότι η ίδια προωθούσε προμήθεια αντιδραστηρίων από τη Roche, την ώρα που ανταγωνιστική εταιρεία τα είχε κάνει… δωρεά στο υπουργείο και ενώ η Roche χρηματοδοτεί την έρευνα του συζύγου της).

Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Η κ. Σκοπούλη εμπλέκεται και στην παράκαμψη της σύμβασης του ΚΕΕΛΠΝΟ και του ΟΚΑΝΑ με αποτέλεσμα οι μισές δαπάνες του ΟΚΑΝΑ να μην μπορούν να δικαιολογηθούν, αλλά και στο θέμα με τα «στεγνά» προγράμματα απεξάρτησης και επανένταξης.

newsbomb.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα