Η «προδοσία» των φίλων του θα τον φτάσει μέχρι την παραίτηση;

(Απο το moriasnews)... Tα όσα συνέβησαν προχθές το βράδυ στην Τρίπολη έχουν πλέον προβληματίσει κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο. Οι συμπεριφορές, οι τρόποι, οι μικρές και μεγάλες προδοσίες που σημειώθηκαν στον βωμό του πολιτικού κόστους, διαμορφώνουν ένα νέο σκηνικό.Πολλά άλλαξαν απο το βράδυ και σε όλα τα επίπεδα. Οι περιφερειακοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας γκρέμισαν ότι είχε κτισθεί ή νομίζαμε όλοι ότι είχε οικοδομηθεί στην περιφερειακή αυτοδιοίκηση. Δεν άντεξαν το πολιτικό κόστος;
Η μήπως ποτέ δεν το ανέλαβαν μέχρι τώρα και απλά καλύπτονταν πίσω απο τον συγκρουσιακό χαρακτήρα του Τατούλη,που άνοιγε
τον δρόμο και έπαιρνε πάνω του όλο το βάρος;Η πλειοψηφία ανεξάρτητα απο την επένδυση και την ουσία της λύγισε και έπεσε ως χάρτινος πύργος κάτω απο την πίεση των πολιτών…Σκόνη και θρύψαλα….!!!!
Ακόμα και πολλά υποσχόμενοι περιφερειακοί σύμβουλοι, αισθάνθηκαν σαν κυνηγημένοι…βουλευτές και ως Πόντιοι πιλάτοι βιάστηκαν να πετάξουν απο πάνω τους κάθε ευθύνη…Αν και όλοι στάθηκαν στα επεισόδια επειδή ο κόσμος θέλει…αίμα ίσως μόνο το Moriasnews απο την πρώτη στιγμή κατέγραψε τα πολύ πιο ΣΟΒΑΡΑ που σημειώθηκαν μέσα στην αίθουσα, με την κατάρρευση την περιφερειακής πλειοψηφίας και τις ατομικές συμπεριφορές των συμβούλων.Η ήττα δεν σημειώθηκε έξω απο την αίθουσα επειδή κάποιοι φώναξαν….
Η Μεγάλη ΗΘΙΚΗ ΗΤΤΑ σημειώθηκε εντός της αιθούσης…οι περιφερειακοί σύμβουλοι σκόρπισαν σαν να είδαν τον Δράμαλη…!Και αυτό ο πρώτος που το κατάλαβε είναι ο Πέτρος Τατούλης..!!!Η επόμενη μέρα είναι πιο δύσκολη για αυτόν.

Είδε να τον εγκαταλείπουν σύμβουλοι που είναι αδελφικοί του φίλοι, είδε άλλους στους οποίους επένδυσε να γίνονται αόρατοι και πλέον ο ίδιος έχει τα μεγάλα διλλήματα..!
Μπροστά του έχει την Πέμπτη που θα συζητηθεί πάλι το θέμα και αναμένονται και νέα επεισόδια ίσως και νέες υπαναχωρήσεις.Είναι εκρηκτικός και απρόβλεπτος.
Ξέρει πολύ καλά ότι πλέον ή θα αναστρέψει τα πράγματα και θα διοικήσει με στιβαρότητα την Πελοπόννησο ή θα μπεί στον δρόμο του πολιτικού κόστους, με υπαναχωρήσεις και συμβιβασμούς..
Θα αντέξει τους συμβιβασμούς;
Θα αντέξει κάθε φορά που θα υπάρχει πίεση να χάνει επενδύσεις, φίλους και ουσία;
Ο περιφερειάρχης είναι πληγωμένος.
Η Πέμπτη είναι πολύ κρίσιμη μέρα για το μέλλον της περιφερειακής αυτοδιοίκησης αλλά και της πλειοψηφίας.
Δεν θα είναι καθόλου έκπληξη για μας αν ο Πέτρος Τατούλης αποφασίσει να ΔΙΑΛΥΣΕΙ την ομάδα του..
Μα καθόλου…
Για τον ίδιο και τα όσα έχει υποσχεθεί στους Πελοποννήσιους θα είναι η εντιμότερη πράξη…Υποσχέθιηκε μία ασυμβίβαστη πορεία ανάπτυξης, έξω και πέρα απο τις μικρότητες του πολιτικού κόστους….Υποσχθέθηκε ότι δεν θα κάνει τα λάθη και τους συμβιβασμούς που οδήγησαν σε κατάρρευση το πολιτικό σύστημα.Υποσχέθηκε ρήξεις..Και είδε στον πρώτο κλυδωνισμό τους συντρόφους τους να τρέχουν…με τις σειρήνες…!
Ή θα δεθεί στο κατάρτι των προσωπικών του αξιών και θα τινάξει τα πάντα στον αέρα ή θα συμβιβαστεί…
Θεωρούμε ως πιθανότερο το πρώτο.Ισως την Πέμπτη το βράδυ να ζήσου
Keywords
Τυχαία Θέματα