Η καμαριέρα τού κόστισε ακριβά!

Ο πρώην γενικός διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Ντομινίκ Στρος Καν, κατέβαλε 1,5 εκατομμύριο δολάρια στη Ναφισατού Ντιαλό, την καμαριέρα που τον είχε κατηγορήσει για σεξουαλική επίθεση, στο πλαίσιο της συμφωνίας που επετεύχθη μεταξύ των δύο πλευρών τον Δεκέμβριο, υποστηρίζει σε κυριακάτικο δημοσίευμά της η «Journal du Dimanche»....

Στις 10 Δεκεμβρίου ο δικαστής Ντάγκλας Μακίον του δικαστηρίου του Μπρονξ είχε ανακοινώσει ότι οι δύο πλευρές συμφώνησαν να τερματίσουν τη δικαστική διαμάχη
τους, αλλά δεν είχε αποκαλύψει το ακριβές ποσό που θα κατέβαλε ο Στρος Καν.
Η εφημερίδα κάνει λόγο για «αποζημίωση ύψους 1,5 εκατ. δολαρίων, ποσό που επιβεβαιώθηκε από το περιβάλλον του Στρος Καν». Η Ντιαλό έλαβε μια επιταγή ύψους άνω του 1 εκατ., αφού το 30% από τα χρήματα αυτά πήγε στους δικηγόρους της.
Η καμαριέρα έχει λάβει αποζημίωση και από την εφημερίδα «New York Post», καθώς κινήθηκε δικαστικά εναντίον της, διότι την κατηγόρησε για πορνεία.
Μέχρι σήμερα, πάντως, ο άλλοτε ισχυρός άνδρας του ΔΝΤ δεν έχει εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη στις 14 Μαΐου 2011 στη σουίτα του στο ξενοδοχείο Sofitel της Νέας Υόρκης.
Keywords
Τυχαία Θέματα