Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΟΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ!


(Γράφει ο Χαριμ Αμπιφ για το DIMOTIKOSAFARI)« Και εξελθων υπηγε κατάτην συνηθειαν εις το όρος των Ελαιών * ηκολουθησαν δε αυτόν και αι μαθηταιαυτού . Αφού δε ηλθεν εις τον τοπον , είπε προς αυτούς * Προσεύχεσθε , δια ναμην εισέλθετε εις πειρασμον . Και αυτός εχωρισθη απ αυτόν ως λίθου βολην , καιγονατισας προσηυχετο , λεγων ΠΑΤΕΡ , ΕΑΝ ΘΕΛΗΣ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΗΣ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙΟ ΤΟΥΤΟΑΠ ΕΜΟΥ πλην ουχι το θέλημα μου , αλλά το σον ας γεινη . Εφανη δε εις αυτόνάγγελος απ ουρανού ενισχυων αυτόν. Και ελθων ειςαγωνιαν , προσηυχετο θερμοτερον , έγινε δε ο ιδρως αυτου ως θρομβοι αίματοςκαταβαινοντες εις την γην>...
Η
τριαδικότητα στηνθρησκεία μας αγγίζει το τέλειο την ολοκλήρωση της θεότητας η οποία εκφράζεταισε Πατερά , Υιό και Άγιο Πνεύμα . Οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί που συνεδρίασανυπηρξαν ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ της τέλειας διάλυσης της νεότερης Ελλάδας όπως τηνγνωρίζουμε σήμερα . Ποιος διεκδικεί ποιον ρολό είναι αδιάφορο το σημαντικό είναι ότι για τη χώρα μαςτελείωσε το ωσαννά με την είσοδο της χώρας μας στο Δ.Ν.Τ. από τον σύγχρονοΙούδα Ισκαριώτη ΓΑΠ . Ο ΓΑΠ ο οποίος τώρα προσπαθεί με νύχια και με δόντιακάνοντας συμφωνίες με τους πάντες και για τα πάντα να αποφύγει την βιβλικήαυτοχειρία , το κρέμασμα που ακολούθησε την προδοσία του Ιησού στο όρος τωνΕλαιών για τα ΤΡΙΑΝΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ . Σε ρολό Ποντίου Πιλάτου ο Λουκάς Παπαδημος οοποίος αναφώνησε στην Τρόικα Ιησούς η Βαραββάς θέτοντας το δίλημμα εξαθλίωσηκαι μετά χρεοκοπία η χρεοκοπία με εξαθλίωση.
Ηρθε η ώρα της σταύρωσηςμε τους τρεις αρχηγούς να έχουν την Ελλάδα και τους Έλληνες λίγο πριν τησταύρωση είναι Μεγάλη Παρασκευή και οι αρχιερείς επιθυμούν μετά την ΣΤΑΥΡΩΣΗμας. Ως άλλοι λεγεωνάριοι Σαμαράς Παπανδρέου και Καρατζαφερης μας μαστιγώνουνπριν μας ανεβάσουν στο ΓΟΛΓΟΘΑ και να μας καρφώσουν στο ΣΤΑΥΡΟ αλλά με τομνημόνιο που έχουν υπογράψει δεν υπάρχει ΑΝΑΣΤΑΣΗ .
Το ελληνικό μαρτύριο θαείναι σαν τον ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΔΕΣΜΩΤΗ που τόλμησε να προσβάλλει την κοσμική τάξη θαπεθαίνει κάθε ημέρα και θα τον ανασταίνουν για να πεθάνει την επόμενη στηναιωνιότητα η για την ακρίβεια μέχρι να τελειώσει το σήριαλ και να ενταχθούμεστη ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ που θα ολοκληρωθεί με την χρεοκοπία της Πορτογαλίας τηςΙταλίας της Ιρλανδίας και της Ισπανίας και την δημιουργία της ΜεσογειακήςΈνωσης .
Ας θυμηθούν οι λεγεωνάριοι του ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΙΚΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ότιόταν διαμοιράσουν τα ιμάτια της πατρίδας μας δεν θα υπάρχει πέτρα να κρυφτούνκαι να αποφύγουν την τιμωρία του Ιούδα .
ΑΣ ΤΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ όσοιψηφίσουν την ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΪΩΝ μετά ακολουθεί η ΣΤΑΥΡΩΣΗ .
Keywords
Τυχαία Θέματα