Γαλλίδα ηθοποιός διαψεύδει ότι είναι ερωμένη του Ολάντ

Διάσημη Γαλλίδα ηθοποιός διαψεύδει ότι έχει "ανάρμοστη σχέση" με τον πρόεδρο της χώρας, Φρανσουά Ολάντ , και για να απαντήσει στις "κακές γλώσσες", καταθέτει αγωγή για παραβίαση της ιδιωτικής της ζωής...

Φήμες που κυκλοφόρησαν στο Διαδίκτυο ανέφεραν ότι η 40χρονη Ζιλί Γκιγί, πρωταγωνίστρια σε ταινία του Κριστόφ Κιοσλόφκι, είναι ερωμένη του ένοικου των Ηλυσίων. Η Ζιλί, μητέρα δύο παιιδών, δεν κάθισε με σταυρωμένα τα χέρια .Για να προστατεύει την οικογένειά της, ακολούθησε την δικαστική οδό.
Εκπρόσωπος της εισαγγελίας του Παρισιού δήλωσε στο Ρόιτερς
ότι η ηθοποιός Ζιλί Γκαγέ κατέθεσε αγωγή "κατά αγνώστων" στις 18 Μαρτίου για τις φήμες που κυκλοφορούν εδώ και εβδομάδες στο Twitter και σε μπλογκς. Η έντονη φημολογία περί ερωμένης του Ολάντ δεν βλάπτει μόνο την οικογενειακή ζωή της Γαλλίδας ηθοποιού αλλά και το περιβάλλον στο Μέγαρο των Ηλυσίων.
Ο Φρανσουά Ολάντ και η ανύμφευτη "Πρώτη Κυρία", Βαλερί Τριερβελέρ, είναι ζευγάρι πολλά χρόνια. Κι αν κρίνει κανείς από την ζήλεια της Βαλερί προς την πρώην σύντροφο του Ολάντ, Σεγκολέν Ρουαγιάλ, τότε μπορεί κανείς να καταλάβει την κινητοποίηση της Γκιγί.
Η 40χρονη ηθοποιός έχει πρωταγωνιστήσει, μεταξύ άλλων, στην ταινία : «Τρία χρώματα: η μπλε ταινία», το πρώτο μέρος της τριλογίας του Κριστόφ Κισλόφσκι.
Keywords
Τυχαία Θέματα