Φόβος αναζωπυρώσεων

Σε πέντε σημεία επιχειρούν οι πυροσβεστικές δυνάμεις έχοντας καταφέρει να περιορίσουν σε μεγάλο βαθμό τις φλόγες αλλά λόγω τον υψηλών θερμοκρασιών υπάρχει ο φόβος των αναζωπυρώσεων.
Στη Χίο η φωτιά που ξέσπασε στις 18 του μήνα δεν έχει σβήσει ολοκληρωτικά. Στο νησί παραμένουν ισχυρές δυνάμεις. 100 πυροσβέστες με 46 οχήματα, 79 στρατιώτες σβήνουν τις τελευταίες εστίες. Από τον αέρα βοηθούν τέσσερα αεροσκάφη και δυο ελικόπτερα....

Στη Ζάκυνθο η εικόνα της πυρκαγιάς σήμερα είναι καλύτερη από τις προηγούμενες ημέρες. Η φωτιά ξέσπασε πριν τρεις ημέρες, όμως η παρουσία της
πυροσβεστικής παραμένει ισχυρή. 75 πυροσβέστες με 34 οχήματα, 35 άτομα πεζοπόρο τμήμα και δυο αεροσκάφη επιχειρούν και βρίσκονται σε συναγερμό για το φόβο αναζωπυρώσεων.
Η φωτιά που ξέσπασε προχθές στην Καλαμπάκα δεν έχει πλέον ενεργό μέτωπο όμως στην περιοχή υπάρχουν 30 πυροσβέστες με 15 οχήματα, 38 άτομα πεζοπόρο τμήμα και ένα ελικόπτερο ελέγχουν τις φλόγες αλλά και σ’ αυτή τη περίπτωση υπάρχει ο φόβος αναζωπυρώσεων.
Οι δυο φωτιές που εκδηλώθηκαν χθες στα Ανάβρα Μαγνησίας και στην Παναγίτσα Αρκαδίας δεν έχουν ενεργό μέτωπο αλλά οι πυροσβέστες είναι στα σημεία ώστε να μην επιτρέψουν κάποια αναζωπύρωση.
Keywords
Τυχαία Θέματα