Φ. Κουβέλης: Όπου υπάρχουν διαφωνίες στο φορολογικό θα λυθούν στη Βουλή

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών. Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου σημείωσε ότι στο φορολογικό υπάρχει σύμπτωση στα περισσότερα σημεία και εκεί που υπάρχουν διαφωνίες θα λυθούν στη συζήτηση στη Βουλή....

Επεσήμανε ότι δεν συζητήθηκε η απλή αναλογική και ο ανασχηματισμός.

Υπογράμμισε ότι με τον κ. Σαμαρά
και τον κ. Βενιζέλο συζήτησαν για όσα αποφασίστηκαν στο Eurogroup και έβαλαν στόχους για την ανάπτυξη. Επίσης θα αποφασιστεί τις επόμενες μέρες πως θα γίνει ο συντονισμός της κυβέρνησης σε κάθε υπουργείο ξεχωριστά. «Συζητήσαμε για τα ζητήματα που έχουν σχέση με τη λειτουργία του κράτους και την αποτελεσματικότητα του κυβερνητικού έργου», είπε ο κ. Κουβέλης.

Τόνισε ότι έγινε συζήτηση για τη λειτουργία του κράτους και είπε ότι πλέον η κυβέρνηση πρέπει να προωθήσει άμεσα ένα κοινωνικό δίχτυ προστασίας για τις ευπαθείς ομάδες. «Κατέγραψα την ανάγκη για ένα κοινωνικό δίχτυ προστασίας των οικονομικά ασθενέστερων συμπολιτών μας», είπε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Σύμφωνα με τον κ. Κουβέλη τα όσα έχουν αποφασιστεί βρίσκονται προς ιδιαίτερα θετική κατεύθυνση, ενώ συζήτησαν για την ανάπτυξη και τις νέες θέσεις εργασίας.

Από όσα ανέφερε ο κ. Κουβέλης, όπως φαίνεται δεν θα γίνει το άτυπο όργανο αλλά ο συντονισμός του κυβερνητικού έργου θα γίνει με ένα προς ένα τα υπουργεία.
Keywords
Τυχαία Θέματα