Επιβεβαιώνουν Eurobank, Attica Bank και ΕΤΕ για το ΤΤ

Το ενδιαφέρον τους για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο Ελλάδος, επιβεβαιώνουν, καταρχάς, οι Eurobank, Attica Bank και Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις που εξέδωσαν, έπειτα
από σχετικό αίτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς....

Στην ανακοίνωσή της η ΕΤΕ, υπογραμμίζει ότι «σύμφωνα με το νόμο 3601/2007 οποιεσδήποτε σχετικές διαδικασίες είναι απόρρητες και απαγορεύεται ρητά η παροχή ή δημοσίευση κάθε πληροφορίας για αυτές. Κατά τα λοιπά, και λαμβάνοντας υπόψη την προτεραιότητα της εν εξελίξει δημόσιας πρότασης της ΕΤΕ προς τους μετόχους της Τράπεζας Eurobank Ergasias, το ενδιαφέρον της Τράπεζας για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, υπό προϋποθέσεις, δεν έχει παύσει».
Από την πλευρά της, η Αttica Bank επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον της για την συμμετοχή στην εν λόγω διαδικασία, λόγω, ωστόσο, «της δήλωσης εμπιστευτικότητας που έχει υπογράψει, προς την Τράπεζα της Ελλάδος, δεν δύναται να δώσει οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία».
Σύμφωνα, τέλος, με την ανακοίνωσή της η Eurobank, επιβεβαιώνει ότι εξακολουθεί να ενδιαφέρεται, υπό προϋποθέσεις, για το TT, επαναλαμβάνοντας ότι δεν επιτρέπεται η δημοσιοποίηση οποιασδήποτε πληροφορίας.
Keywords
Τυχαία Θέματα