Επιστολή με παραλήπτη τον βασιλιά του Βελγίου, απειλεί ότι θα απαγάγει την 12χρονη πριγκίπισσα Ελισάβετ

Δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας στα Ανάκτορα του Βελγίου μετά την επιστολή που έλαβε η εφημερίδα της χώρας «La derniere heure», στην οποία ο συντάκτης της απειλεί ότι θα απαγάγει την 12χρονη πριγκίπισσα Ελισάβετ....

«Θα απαγάγουμε την πριγκίπισσα Ελισάβετ. Αυτό δεν είναι αστείο», γράφει μεταξύ άλλων η επιστολή το περιεχόμενο της οποίας είναι ρατσιστικό.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Telegraph», τα βελγικά ΜΜΕ
δημοσιεύουν αποσπάσματα από την ανώνυμη επιστολή, που είναι γεμάτη μίσος προς τους ξένους και τους Μουσουλμάνους, τους οποίους ο συντάκτης της θεωρεί υπαίτιους της δύσκολης οικονομικής κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η χώρα.

Η επιστολή είναι γραμμένη από νεοναζιστές, επισημαίνει η «La derniere» και προσθέτει πως στην επιστολή αναφερόταν ως παραλήπτης ο βασιλιάς του Βελγίου, Φίλιππος, ο οποίος πρόσφατα είχε δώσει το πράσινο φως στην κυβέρνηση να επιτρέψει σε μεγάλο αριθμό μεταναστών να εισέλθουν στη χώρα. Όπως επισημαίνουν οι βελγικές εφημερίδες, το σχολείο, όπου φοιτά η 12χρονη πριγκίπισσα Ελισάβετ, έχει αυξήσει τα μέτρα ασφαλείας. Η πριγκίπισσα θα έχει και ενισχυμένη προσωπική προστασία.
Keywords
Αναζητήσεις
ελισάβετ του βελγίου
Τυχαία Θέματα