ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

Επιστολή Καμμένου προς τους βουλευτές όλων των πτερύγων της Βουλής, με την οποία τους καλεί να στηρίξουν την πρόταση των Ανεξάρτητων Ελλήνων για τη '' σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής που θα διερευνήσει τις συνθήκες και τις ευθύνες για την υπαγωγή της χώρας στο Μνημόνιο
το Μαίο του 2012 '', απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος....
Αναλυτικά η επιστολή του Πάνου Καμμένου :
''Αθήνα, 21 Αυγούστου 2012
Αγαπητέ Συνάδελφε,
Όλοι οι βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων έχουν ήδη υπογράψει κείμενο για τη συζήτηση εξεταστικής επιτροπής για τις συνθήκες και τις ευθύνες υπαγωγής της χώρας στο Μνημόνιο τον Μάιο του 2010.
Σου αποστέλλω αυτό το κείμενο με εμπιστοσύνη στα δημοκρατικά σου αισθήματα και την συναίσθηση ευθύνης που διακρίνει όλους τους βουλευτές ανεξαρτήτως.
Σου ζητώ να υπογράψεις το αίτημα εξεταστικής επιτροπής, ώστε να συγκεντρωθεί ο απαραίτητος αριθμός βουλευτών και να συζητηθεί στη Βουλή.
Πιστεύω πως αυτό το οφείλουμε στον Ελληνικό Λαό και στην Δημοκρατία.
Συναδελφικά,
Π. Καμμένος ''
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το άρθρο 144 του κανονισμού της Βουλής, για να συζητηθεί πρόταση για Εξεταστική Επιτροπή στην Ολομέλεια του Κοινοβουλίου, θα πρέπει να κατατεθεί σχετικό αίτημα από τουλάχιστον 60 βουλευτές και για το λόγο αυτό δεν αρκούν μόνο οι υπογραφές των 20 βουλευτών που αποτελούν την κοινοβουλευτική δύναμη των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Keywords
Τυχαία Θέματα