Ελεύθεροι 10 οπαδοί του ΠΑΟΚ

Ελεύθεροι αφέθηκαν σήμερα οι 10 από τους 11 συνολικά οπαδούς του ΠΑΟΚ που είχαν συλληφθεί την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη, ύστερα από απόφαση που πάρθηκε από τον ανακριτή.
Οι εννιά εξ αυτών αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και ο ένας και με εγγύηση. Αντίθετα προφυλακίστηκε ένας ακόμη, κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών....

Ο Παναγιώτης Ζιάκας, δικηγόρος τεσσάρων κατηγορουμένων φίλων του ΠΑΟΚ,
που πήραν προθεσμία, ανέλυσε όλη την διαδικασία που ακολουθείται, επισημαίνοντας ότι: «Απολογήθηκαν σήμερα 11 οπαδοί του ΠΑΟΚ. Ορισμένοι πήραν αναβολή κι έμειναν ελεύθεροι, ενώ οι τέσσερις βασικοί κατηγορούμενοι πήραν προθεσμία για την προσεχή Δευτέρα.
Από τα 11 άτομα μόνο ένας προφυλακίστηκε, καθώς κατηγορείται για εμπορία ναρκωτικών. Από τους άλλους 10 ένας έμεινε ελεύθερος με εγγύηση και οι υπόλοιποι με περιοριστικούς όρους».
Αξίζει να σημειωθεί ότι έξω από το δικαστικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς το πρωί οπαδοί του «δικεφάλου», που εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους προς τους κατηγορουμένους.
Μάλιστα, κάθε φορά που κάποιος εκ των συλληφθέντων αφήνονταν ελεύθερος, ξεσπούσαν σε επιδοκιμασίες. Η παρουσία των αστυνομικών ήταν έντονη χωρίς όμως να χρειαστεί η επέμβασή τους.
Keywords
Τυχαία Θέματα