Έκλεισαν οι πόρτες του Πολυτεχνείου - Με την πορεία στην αμερικανική πρεσβεία κορυφώνονται οι εκδηλώσεις

Στις 3 αναμένεται να ξεκινήσει η καθιερωμάνη πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία ενώ το ΚΚΕ θα συνεχίσει την πορεία προς την ισραηλινή πρεσβεία...Έκλεισαν στις 14.00 οι πύλες του Πολυτεχνείου ενώ περίπου στις 15.00 αναμένεται να ξεκινήσει η καθιερωμένη πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία.
Απλοί πολίτες και εκπρόσωποι κομμάτων απέτισαν από το πρωί φόρο τιμής στους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους τη νύχτα της 17ης Νοεμβρίου 1973..
Το χώρο του Πολυτεχνείου επισκέφθηκε λίγο πριν από τις 12 το μεσημέρι ο Αλέξης Tσίπρας
και απέτισε φόρο τιμής στο μνημείο.
Νωρίς το πρωί στο χώρο του Πολυτεχνείου, κατέθεσε στεφάνι ο Γενικός Γραμματέας της Βουλής Αθανάσιος Παπαϊωάννου εκ μέρους του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων Ευάγγελου Μεϊμαράκη, αποτίοντας ελάχιστο φόρο τιμής σε όσους αγωνίστηκαν κατά της Δικτατορίας.
Στεφάνι επίσης κατέθεσε και αντιπροσωπεία της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Κλειστοί για αποβίβαση και επιβίβαση θα παραμείνουν το Σάββατο από τις 12:00 το μεσημέρι για πρώτη φορά οι περισσότεροι σταθμοί του μετρό με απόφαση της ΕΛ.ΑΣ.
Οι πανεπιστημιακές σχολές της Αθήνας θα παραμείνουν κλειστές ως το τέλος της πορείας, το βράδυ του Σαββάτου ενώ χιλιάδες αστυνομικοί θα βρίσκονται στους δρόμους της Αθήνας.

Σε ισχύ θα είναι και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ενώ σε πολλούς δρόμους του κέντρου θα απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση των οχημάτων.
Keywords
Τυχαία Θέματα