Εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Νόσου Αλτσχάιμερ



Συμβολική πορεία με σύνθημα «Νόσος Αλτσχάϊμερ, την αντιμετωπίζουμε βήμα βήμα» διοργανώνεται την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας ημέρας Νόσου Αλτσχάιμερ 2012....

Η πορεία διοργανώνεται από την Εταιρεία Νόσου Alzheimer και Συναφών Διαταραχών Αθηνών και την Ψυχογηριατρική Εταιρεία
«Ο Νέστωρ». Το ραντεβού είναι για τις 18:30 στην Πλατεία Συντάγματος από όπου και θα ξεκινήσει η πορεία για να τερματίσει στο Ζάππειο, με συμμετοχή ασθενών, φροντιστών, εθελοντών, μελών ΚΑΠΗ και τη συνοδεία της μπάντας του Δήμου Αθηναίων.
Στο Ζάππειο στις 19:30 και αφού έχει νωρίτερα φτάσει εκεί η πορεία θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τίτλο «Μη με λησμόνει» με ελεύθερη είσοδο, ερμηνεύτρια την Κερασία Σαμαρά και στον πιάνο τον Τάσο Καρακατσάνη.Η πορεία διοργανώνεται για πέμπτη συνεχή χρονιά ενώ από την 21η έως και την 23η του Σεπτεμβρίου στο Ζάππειο θα πραγματοποιούνται για όσους το επιθυμούν δωρεάν τεστ μνήμης σε άτομα που έχουν υπερβεί το 60 έτος της ηλικίας τους ακόμη και αν δεν υπάρχει για αυτά διάγνωση άνοιας, από τις 10:30 έως και τις 19:30.Επίσης στο Ζάππειο Μέγαρο θα λειτουργήσει έκθεση με τίτλο «Τρίτη Ηλικία».
Keywords
Τυχαία Θέματα